"Има проблеми, които не са решени от 2014 г. сега,

...
"Има проблеми, които не са решени от 2014 г. сега,
Коментари Харесай

Емил Димитров: Няма желаещи за зам.-министър, защото арестуват постоянно

"Има проблеми, които не са решени от 2014 година в този момент, в случай че може за един-два месеца да се решат. Оправил си два ТЕЦ-а, питат не може ли всички останали? Издал си от 100 заповеди половината, но не може ли всички останали? Така е с всички наши действия. Много са натоварени хората. Предизвикателствата са огромни ". Това съобщи в ефира „ Неделята на NOVA " министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Аз съм повода Славея Стоянова да се съгласи да стане зам.-министър на екологията. Това е численост на ГЕРБ. Тогава трябваше да излъчат човек, а нямаха подобаващ. Преценихме да бъде експертно лице. Тя се съгласи на мощ. Аз я молех. В продължение на 2 седмици всяка една нейна заповед се нападна. Когато си специалист, а не политическо лице, каквато и заповед да издадеш идва другата партия и споделя „ Това е против нас”, сподели още Димитров.

Новият зам.-екоминистър подаде оставка

"Исках да я употребявам като зам.-министър, тъй като имах двама, а работата е доста. Няма искащи за позицията. Като арестуват непрекъснато е по този начин. Заместникът по линия на Вътрешна македонска революционна организация ще се занимава с водите, с отпадъците, с Изпълнителната организация по околна среда и още няколко неща. Заместникът по линия на ГЕРБ ще дава отговор за интернационалното съдействие, Националната работа за отбрана на природата и всички заповеди за предпазени зони”, разясни той.

"Отговаряме за 52 язовира. Цялата страна желае да се закачи безусловно към тях. Имаше 8 проблематични. През цялото време питахме Министерство на околната среда и водите къде е водата”, сподели още Димитров.

"Направили сме инспекция на всички заводи, които се занимават с батерии, с цел да забележим къде са отишли тези боклуци, тъй като не са излизали в чужбина, само че ги няма и по площадките. Криминална е активността. Къде е заровена, какъв брой е количеството и кой ще го изнесе в чужбина?”, пита екоминистърът.

Емил Димитров за градежа на Алепу: Не ми наподобява на подпорна стена, само че няма да го спра
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР