Има проблем с водещи инструменти за изкуствен интелект като ChatGPT,

...
Има проблем с водещи инструменти за изкуствен интелект като ChatGPT,
Коментари Харесай

ИИ Има проблем с измерването

Има проблем с водещи принадлежности за изкуствен интелект като ChatGPT, Gemini и Claude: Ние в действителност не знаем какъв брой са умни.

Това е по този начин, тъй като за разлика от фирмите, които създават коли или медикаменти или бебешка формула, A.I. от фирмите не се изисква да изпращат продуктите си за тестване, преди да ги пуснат на обществеността. Няма щемпел за положително домакинство за A.I. чатботове и малко самостоятелни групи ползват тези принадлежности през своите стъпки по непоколебим метод.

Вместо това ни остава да разчитаме на изказванията на AI. компании, които постоянно употребяват неразбираеми, размити изречения като „ усъвършенствани благоприятни условия “, с цел да опишат по какъв начин техните модели се разграничават от една версия до друга. И макар че има някои общоприети проби, дадени на A.I. модели, с цел да оценят какъв брой са положителни, да речем, по математика или логичен разсъждения, доста специалисти имат подозрения по отношение на това какъв брой надеждни са тези тесто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР