Има прилики между похитителите на Адриан Златков и бандата за

...
Има прилики между похитителите на Адриан Златков и бандата за
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Има прилики между „Наглите” и похитителите на Адриан

Има прилики сред похитителите на Адриан Златков и бандата за отвличания " Наглите”. Това съобщи по Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев.

" С " Наглите” бяхме подложени на голям медиен напън и това не ни даваше опция да работим добре. При отвличането на Румен Гунински той даде подправено име и ЕГН на похитителите. Часове след похищение по медиите излезе действителното му име. Тогава той беше измъчван от " Наглите”, тъй като е излъгал”, описа някогашният основен комисар на Министерство на вътрешните работи по времето на вътрешния министър Цветан Цветанов в първия кабинет " Борисов ".

" Има прилики сред похитителите на Адриан и " Наглите”, само че е рано да се приказва. Следите постоянно остават - и електронните следи, и генетичният материал ", сподели той.

Той призна неточности от страна на Министерство на вътрешните работи по работата с " Наглите”. " Грешка бе неналичието на първокласен разбор на информация и допускане на приключване на информация. Не знам дали съответно към " Наглите” е изтичала, само че е реалност, че изтичаше. Осъден няма, само че мисля, че стана ясно тогава, че те са контактували със чиновник на Министерство на вътрешните работи, който ги е облекчавал в активността им, като им урежда отпуски ", добави Георгиев.

" Тогава Министерство на вътрешните работи получи информация с помощта на Цветан Цветанов, който беше министър. Той ни срещна с един човек, който след това направи контакт с различен, от който получихме информация. Не мога и нямам право да кажа кой е този човек ", заяви някогашният основен секретар.

" Работихме доста добре с Бойко Найденов и по тази причина в този момент го нападат през подправени вести. Думите, че той е мозъкът на " Наглите”, е неуместно ", безапелационен е Георгиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР