Има предложения за наши играчи. Това ги разконцентрира. Неслучайно Сонко

...
Има предложения за наши играчи. Това ги разконцентрира. Неслучайно Сонко
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Можем да продадем всеки, ще играем с юношите

" Има оферти за наши играчи. Това ги разконцентрира. Неслучайно Сонко получи картон. Продаваме обаче, единствено когато цената ни устройва. Опитах се да приказвам с Ноа и преди мача, само че не съм се справил. Можем да продадем всеки и да играем с юношите ", разкри треньорът на Левски Станимир Стоилов след успеха с 2:0 против Ботев Враца.

" Ключовото беше, че отбелязахме гол. Трябваше да вкараме втория по-рано, с цел да бъдем по-спокойни и уверени. Имахме проблеми със завършващото подаване и завършващия удар. Но това са наши остарели проблеми. Заслужено победихме. Имахме ръстово преимущество, само че ние много тимове превъзхождаме в растеж, пък не можем да отбележим ", означи Мъри.

" Ноа е главен дирек, може би най-стабилният ни бранител. Ще се отрази на тима. Дано се съди по този начин строго във всички обстановки. Ще решаваме какво да вършим против Лудогорец. Всяка победа е скъпа. Важно е Левски да върви и да печели. За 5 минути надали мога да мисля за тактиката против Лудогорец. Ще мислим в допълнение. Искам горделив Левски, който да играе футбол ", сподели още той.

" Ивелин е подготвен за 20-30 минути. Неговото име не би трябвало да ни принуждава а вършим нелепости и да го рискуваме “, продължи Стоилов.

" 150 мача не знам по какъв начин звучат, всяка победа е скъпа. Не е значимо аз какъв брой победи имам, а Левски да печели ", приключи треньорът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР