има право да разреши използването на срещу COVID-19, макар че

...
има право да разреши използването на срещу COVID-19, макар че
Коментари Харесай

ЕК: Унгария има право да разреши използването на Cпутник V в страната

има право да позволи потреблението на против COVID-19, въпреки че „ Спутник V “ няма да бъде употребена в останалите страни от Общността. Това подчертаха от Европейската комисия, предава TACC, представена от Агенция " Фокус ".
Държавите от Европейски Съюз могат да се възползват от специфична процедура за утвърждение на ваксини на своя лична отговорност, допълниха от Европейска комисия.
 Какъв е проектът за имунизация против COVID-19 на Англия? Какъв е проектът за имунизация против COVID-19 на Англия?
Англия се готви за невиждана акция по имунизиране против ковид, която да стартира още през втората седмица на декем...
Унгария стартира проби на съветската ваксина против Коронавирус 19 откакто стана първата европейска страна, получила мостри от нея.
Външният министър Петер Сиярто заяви, че страната е получила 10 дози от имунизацията „ Спутник V " и ще я тества за сигурност и успеваемост. Първият посланик на Будапеща добави, че се водят договаряния с съветските сътрудници за произвеждането на препарата в Унгария.
Официална Будапеща договаря и с три китайски производителя на ваксини, а в същото време е резервирала 12 милиона дози от бъдещите ваксини на фармацевтични компании от Европа и Съединени американски щати - британско-шведската AstraZeneca, белгийската Janssen и германско-американската Pzer-BioNTech
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР