Има популярни българки, които биха направили всичко, за да изтрият

...
Има популярни българки, които биха направили всичко, за да изтрият
Коментари Харесай

Ретро с Камелия: Певицата се показа като ученичка, качи 90-арско видео как пее на сватба

Има известни българки, които биха създали всичко, с цел да изтрият фотосите отпреди интервенциите и корекциите си от мрежата. Но има и такива, като поп-фолк певицата Камелия, които не се тормозят от това. Просто тъй като съвсем не са се трансформирали. 

В това се убедихме, когато видяхме фотография на Камелия като ученичка. На фотографията се вижда едно младо момиче с тъмни коси. " Малко момиченце с огромни фантазии... ех, животе ", написа певицата под фотографията:

Виж още: Видеото на Джокович стигна до Камелия, певицата ''луда'' по него! Ето по какъв начин реагира

Камелия, която неотдавна остана без профил в Instagram, събра хиляди лайкове на фотографията си близо 300 коментара. Но тя не спря до тук с ретро вълната и разгласява любопитно видео:

Виж още: Синът на Петя Дикова и Илиян Любомиров навърши годинка! Вижте какъв брой е пораснал дребният Сашко

Момичето, което пее, несъмнено, е тя. За него няма доста информация, само че излиза наяве, че записите са от началото на 90-е години, на които пее на тържества, сватби и пее сръбски песни.

Виж още: Фики посвети ария на Милен Цветков и на всичи жертви по пътищата, зове: Да бъдем виновни!

Коментарите под видеото евентуално са зарадвали Камелия - почитателите ѝ я поздравяват за смелостта да качи архивното видео и показват, че малко биха го създали. Други пък споделят, че и те имат персонални видео записи с Камелия, които биха се радвали да споделят. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР