Има популярни българи, които са царе в криенето на тайни.

...
Има популярни българи, които са царе в криенето на тайни.
Коментари Харесай

Джена пази 3 години една тайна! Певицата с признание за феновете си, което меко казано ги шашна

Има известни българи, които са царе в криенето на секрети. Припомняме някои от тях - бременностите на Ася Капчикова и Ева Веселинова, годежът на Златка Райкова и Благой Георгиев, та даже и най-новото - фактът, че Кубрат Пулев е боледувал от ковид месец преди борбата против Джошуа. 

Виж още: Ина Гаярдо е новата звезда на българската музика! Но кое е това красиво момиче?

В този лист към този момент можем да сложим и поп-фолк певицата Джена, която се оказва, че към този момент 3 години е студент! " Не съм ви казвала, само че съм студент по Национална сигурност и Криминалистика към този момент 3 години ", написа тя точно на студентския празник. 

Вероятно обаче става въпрос просто за интерес в сферата, а не за съществени планове отстрана на Джена да проработи в системата на Министерство на вътрешните работи. Тя въпреки всичко нееднократно е споделяла, че музиката е нейният живот.

Виж още: Когато фитнесите са затворени: Съвети за деен и здравословен живот от Златка Димитрова

Всъщност Джена беше измежду първите реализатори, които още при неналичието на противоепидемиологични ограничения анулира свои участия. По-голямата част от времето си в изолираност тя прекара със фамилията си. И вместо да недоволства от затворените заведения, въпреки че сигурно и на нея ѝ се отразява зле финансово неналичието на участия, певицата неотдавна просто избра да се обърне към почитателите ѝ с обръщение, че ѝ липсват. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР