Има поне 19 отделни случая, в които самолети почти са

...
Има поне 19 отделни случая, в които самолети почти са
Коментари Харесай

Летищата са имали 19 близки инцидента, които можеха да бъдат катастрофални тази година — повечето от 2016 г., констатира стряскащ доклад

Има най-малко 19 обособени случая, в които самолети съвсем са се разрушили един в различен през първите 10 месеца на годината, съгласно фрапантен отчет.

Зашеметяващият брой на злополуките сред януари и октомври бележи трагично нарастване на едвам предотвратените авиокатастрофи — най-вече от 2016 година насам, съгласно данни на Федералната авиационна администрация, прегледани от Wall Street Journal.

Общият брой за годината към момента не е прочут, само че се чака да продължи да нараства.

Само седмици след събирането на данните, кацащ аероплан съвсем се сблъска с излитащ аероплан в бурното небе над интернационалното летище в Портланд, приближавайки се единствено на 2000 фута един от различен.

За благополучие, неистови позвънявания от авиодиспечер накараха спускащия се аероплан да приключи кацането си в мига, спасявайки живота на стотици пасажери.

Такива близки диалози стават все по-чести, като чиновници теоретизират, че околните произшествия могат да бъдат приписани на проблеми с личния състав в кулите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР