Има политици, които не трябва да бъдат допускани не само

...
Има политици, които не трябва да бъдат допускани не само
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Няма да има ЕС за РСМ, докато не признаят македонските българи

Има политици, които не би трябвало да бъдат допускани освен в Република Северна Македония, само че и на българската политическа сцена. Това са политици, които отстояват тезата на Кремъл.

Това съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев пред БиТиВи, като разяснява нанесения побой на Християн Пендиков в Северна Македония.

По думите му и ние не може да си затваряме очите, че български политици правят неща, които утежняват връзките с РСМ и дават мотиви на македонските жители да се оправдават, като бият български жители с българско родословие. Оглушителното безмълвие, с което София се отнася към следващите опити за опрощение от страна на Скопие, не значи, че не би трябвало да предприемем на практика дейности. Основният проблем е, че одобряването на тяхната македонска еднаквост би трябвало да стане посредством възбрана на всичко българско, уточни Ноев. В Македония продължава да бъде неразрешено да бъдеш българи и на това би трябвало да се постави край. Това са дейности, подкрепени или допускани умишлено от македонските управляващи, безапелационен бе някогашният боен министър.

Той добави, че в никакъв случай не е имало несъгласие над Северна Македония, само че основното изискване е правата на македонските българи да бъдат предпазени и уважавани с правата на всички останали нации и хора в РСМ. Докато това не се случи, няма да има европейско бъдеще за Република Северна Македония, даде да се разбере Бойко Ноев.

" Само в техните ръце е това ние да живеем дружно и да имат те европейско бъдеще ", сподели още някогашният боен министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР