Има подадена информация за шестима загинали и над 20 пострадали

...
Има подадена информация за шестима загинали и над 20 пострадали
Коментари Харесай

Спряха напълно движението по АМ Тракия заради линейките, ситуацията е извънредна

Има подадена информация за шестима починали и над 20 потърпевши при тежката злополука с рейс на автомагистрала „ Тракия” край Вакарел. Това разгласи представителят на Центъра за незабавна здравна помощ в София Катя Сунгарска.
„ Изпратените на място коли за спешна помощ ми подават данни, че има умряли, над 20 са потърпевшите. Изпратили сме 14 коли за спешна помощ към мястото на случая, което е голямо количество. Вече 4-5 от тях са на място “, разгласи Сунгарска.
„ Инцидентът се е случил на 27 км на Автомагистрала „ Тракия “ след Траянови врата, преди Ихтиман. Доколкото имаме информация, не мога да кажа какъв брой е правилна, рейс се е преобърнал и е затиснал кола “, разяснява представителят на Спешна помощ.
„ Ще транспортираме потърпевшите към „ Св, Анна “ и „ Пирогов “, в случай че се наложи и във ВМА “, добави Сунгарска пред "Фокус ".
На мястото на случая е подхваната организация от Пътна полиция за обезпечаване на трасе за незабавните екипи. Движението в посока София краткотрайно е спряно, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
„ Става въпрос за злополука сред рейс и лек автомобил. Екипите са на място. Има доста потърпевши. Опитваме се да освободим от рейса хората, които са затиснати и да ги транспортираме към околните лечебни заведения в София. Спряно е насрещното придвижване по автомагистрала „ Тракия”, с цел да могат да стигнат колите за спешна помощ. По първична информация има към 20 пострадали”, съобщи за NOVA основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР