Има Плочев, няма Плочев. Болен Плочев, здрав Плочев, посочи Цонев

...
Има Плочев, няма Плочев. Болен Плочев, здрав Плочев, посочи Цонев
Коментари Харесай

Удар За Правителството! Дпс Подкрепи Вота На Недоверие!

" Има Плочев, няма Плочев. Болен Плочев, здрав Плочев ", уточни Цонев и съобщи, че това не е съществено положение на системата.

Правителството било в цялостно изтощение да взема решение проблеми. Отказ имало от промени, във всички браншове.

Европредседателството завърши, обаче проблемите останаха, отсече депутатът от Движение за права и свободи.

Няма общини, в които не се приказва български език, захвана Цонев във връзка внасяния от патриотите законопроект за езика.

Той е безапелационен, че в общините, в който има турско етническо болшинство всички наети в администрацията са приключили висше образовани. Те знаят съвършен български език, отсече Цонев.

Тези, които се назовават патриоти национализираха езика на омразата, съобщи Цонев. Според него този " неуместен " законопроект е част от поредиците стъпки против българските мюсюлмани и етническите турци.

Цонев разяснява и решенията да бъдат променяни имената на местности и обекти, които имат турски наименования. Защо да няма Мехмед чешма щом има български жител, който се споделя Мехмед, пита Цонев.

Хората го спирали и му споделяли, че са обезпокоени. Смяната на имената на хората беше предшествана от промяна на имената на местности, казвали му гласоподаватели.

Няма по какъв начин да се усещат те в личната си татковина, отсече Цонев, написа нюз.бг.

Той моли към премиера Бойко Борисов. Министър-председателят самичък споделил, че е поръчител за етническия мир в страната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР