Има отделни модели автомобили, които изпъкват пред другите, но от

...
Има отделни модели автомобили, които изпъкват пред другите, но от
Коментари Харесай

Най-лошите 10 марки коли, които никога да не купувате, според Consumer Reports

Има обособени модели коли, които изпъкват пред другите, само че от американското списание Consumer Reports са изготвили ранглиста на марките като цяло.
За да се оправят с това, от изданието са се заели и с въпроса кои са най-лошите марки коли в света, а освен с най-хубавите, когато става въпрос за цялост от индикатори, като надеждност, удовлетворение на клиента, показване на пътя и сигурност. Оказва се, че отговорът е Fiat.
Точно както предходната година, Fiat заема челното място в отрицателната ранглиста измежду 34 оценени марки. С резултат от 39 точки, Fiat изостава много след класираната на второ място в отрицателната ранглиста марка Jeep, която има 48.

За съпоставяне, най-хубавата марка от всички е първокласното поделение на Hyundai - Genesis, която има резултат от 81.
Освен Fiat и Jeep, в челната десетка на най-лошите марки има и други поздразделения на Fiat Chrysler. Това са Alfa Romeo, която заема четвъртото място, Dodge, която е на осмо място, и Ram, която е на деветата позиция.

Само подразделението Chrysler, което в днешно време се състои от минивана Pacifica и седана 300, реализира резултати над междинните равнища. Chrysler се подрежда на 11-о място в класацията
Всичко за Вашата сватба
на най-хубавите марки.
„ Fiat просто не се оправя добре с нищо “, споделя Джейк Фишер, който дава отговор за тестванията на коли в Consumer Report. Автомобилите не се ръководят добре, шофирането не доставя огромно наслаждение, не са надеждни и са тесни.

Много от колите на Fiat Chrysler употребяват остарели платформи, които не са толкоз съвременни, колкото на някои други модели, споделя той.
Резултатите са поместени в априлския брой на изданието. Оценките на Consumer Reports се наблюдават деликатно, тъй като изданието е известно със своята самостоятелност, когато става въпрос за оценки на коли, включително, че купува модели, които тества от дилъри, вместо да ги взема от автопроизводителите.
Според представителя на Fiat Chrysler Берж Елаксаниан, има разминаване сред това, което потребителите желаят, и това по какъв начин Consumer Reports прави оценка колите.

Според него в тази ситуация с Jeep Wrangler, Consumer Reports му дава ниска оценка, макар че потребителите го търсят. " В последна сметка, ние обслужваме нашите клиенти, " споделя той, представен от USA Today.

Що се отнася до Fiat и Alfa Romeo, и двете марки носят италианското чувство. Те имат модели с европейски характерности, като това по какъв начин се
Всичко за Вашата сватба
държат на пътя и по какъв начин се борави с тях, да вземем за пример, и някои клиенти в Съединени американски щати не са уловили, че те просто са проектирани по този метод.

Например моделът Alfa Romeo Guilia има седалка, която автоматизирано се плъзга, когато водачът отвори вратата, за улеснение на излизането от автомобила. Това обаче не е екстра, която някои американски водачи към момента правят оценка изцяло, споделя Алексаниан.
Не всички модели на Fiat Chrysler стават обект на гнева на списанието. Фишер се изрича ласкаво за минивана Pacifica, който е впечатлил хората, които са го тествали.
Що се отнася до другите марки, които попадат в челната десетка на най-лошите, Land Rover и Jaguar не престават да бъдат преследвани от проблеми с надеждността, споделя Фишер, до момента в който GMC има проблеми с някои от платформите на огромните пикапи на General Motors.
Ето кои са най-лошите марки, съгласно Consumer Reports:
1. Fiat
2. Jeep
3. Land Rover
4. Alfa Romeo
5. Mitsubishi
6. Jaguar
7. GMC
8. Dodge
9. Ram
10. Mini
10-те най-хубави марки пък са:
1. Genesis
Всичко за Вашата сватба

2. Audi
3. BMW
4. Lexus
5. Porsche
6. Kia
7. Subaru
8. Tesla
9. Honda
10. Toyota

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg