„Има осигурени пари, трябва да се сформира дружество. До една ...

„Има осигурени пари, трябва да се сформира дружество. До една

Скандал в Стара Загора: Фенове на Берое скочиха на треньора„ Има обезпечени пари, би трябвало да се образува сдружение. До една седмица ще има развиване. До една седмица ще има развитиена проблема Берое във финансово отношение. Ще бъдат конкретизирани всички неща ".

"С всеки един от вас ще бъдат водени диалози за понижаване на заплатите. Новото сдружение няма да може да устоя тима по метода, по който беше до момента “, съобщи един от почитателите пред футболистите на Берое.

„ Знам, че доста от вас са подготвени незабавно да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града, да останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате поддръжката ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас ".

"Не желаеме нищо съответно в този момент, само че всеки да обмисли добре какви са неговите упования и да има подготвеност да беседва. Винаги сме излизали от тази обстановка. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата би трябвало да вземем решение и да отидат на лагер тези, които желаят да играят в Берое “, добави фенът.

Източник: gol.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg