„Има още много проблеми за решаване, но е факт, че

...
„Има още много проблеми за решаване, но е факт, че
Коментари Харесай

Явор Божанков: ГЕРБ, ДПС, “Възраждане“ и “Има такъв народ“ свалиха този кабинет

„ Има още доста проблеми за решение, само че е реалност, че през днешния ден следва връщането на мандата. Оттам нататък президентът дефинира по кое време да се разпусне Народното събрание, поема длъжностен кабинет и към този момент отговорността отива към него. Ние в действителност направихме всичко по силите си, когато получихме мандата, да предложим работеща стратегия, решение на проблема с КЕВР, решение на законодателството във връзка с Плана за възобновяване и резистентност и изобщо всички провокации. “

Това съобщи секретарят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков в ефира на Нова телевизия.

В предаването “Здравей, България “ той уточни за какво нещата не са се получили: „ ГЕРБ и “Възраждане “, Движение за права и свободи и “Има подобен народ “ смъкнаха този кабинет. Има Такъв Народ явно още през цялото време са били в тази посока, те са били този съставен елемент на мафията, който взриви обединението от вътрешната страна. Само преди дни бяха разкрити от какви източници се финансира малкия екран на Трифонов “, разяснява националният представител от левицата и добави, че обединението е паднала в сговор и синхрон сред тези четири политически обединения. „ Неслучайно някои сътрудници напуснаха Има Такъв Народ, тъй като те пристигнаха със поръчка да изчегъртат ГЕРБ от държавното управление, а изчегъртаха четири поредни пъти всяка опция ГЕРБ да бъдат махнати от властта “, сподели още той.

Божанков дефинира третия мандат като сложен и спешен, само че и като последният късмет България да има работещ кабинет. „ Смятах, че войната, рецесията и предстоящата криза са по-големи от нас и ще има още народни представители, които ще осъзнаят своята отговорност пред България и ще вземат вярното решение. Имах вяра, че това ще стане, само че това не се случи и отиваме на избори “, заключи секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Народният представител разяснява, че служебното държавно управление има една огромна задача - да организира почтени избори и да не разреши пазаруване на гласове. „ Председателят на Народното събранието Никола Минчев беше свален от ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и “Има подобен народ “ под диктовката на мафията. Същата тази мафия преди година нападна и Президентството.Тогава ние го подкрепихме, тъй че се надявам в идните месеци той да се върне от светлата страна и да организира почтени избори “, заключи Явор Божанков.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР