Има още арестувани заради схемата с издаването на фалшиви зелени

...
Има още арестувани заради схемата с издаването на фалшиви зелени
Коментари Харесай

Втора порция арести за фалшивите сертификати в Асеновград и ...

Има още задържани поради схемата с издаването на подправени зелени документи в Асеновград и Раковски. Това сподели пред " Марица " заместник-районният прокурор Атанас Илиев. Той не уточни брой на арестуваните, само че посочи, че обстановката е извънредно динамична и проверяващите работят интензивно.

" Разпитваме голям брой хора. Всички споделят информация, която е значима за обвиняването. Първоначалните четирима арестувани са разпитани като очевидци, снети са сравнителни мостри на почерка и подписите им, след което са освободени. Надявам се скоро да имаме с какво още да се похвалим ", уточни прокурор Илиев.

Припомням, че през вчерашния ден прокуратурата и полицията оповестиха, че са разкрили скица за издаване на подправени документи. Първоначалната информация сочи, че са издадени над 250 ментета от имунизационните пунктове в медицински център в Раковски и в общинската болница в Асеновград. Иззети бяха над 20 000 заявления за осведомено единодушие, които са в основата на измамата. Разследващите чакат да изскочат още доста ментета.
Свързани вести Между 200 и 400 лева плащали българите в чужбина за подправения документ Прокуратурата и полицията ревизират над 20 000 заявления за имунизация от Асеновград и Раковски 250 души от чужбина с подправени зелени документи, издадени в Асеновград и Раковски
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР