Има определени кралски клозети, които не могат повече да да

...
Има определени кралски клозети, които не могат повече да да
Коментари Харесай

Strategic Culture: Нови разкрития за корените на Сакскобургготите

Има избрани кралски клозети, които не могат повече да да прикриват скелетите, които избрани могъщи сили се пробват да скрият вечно.
Насред бурята от оруелска дезинформация, която образува сегашния свят, горе стана долу, бялото стана черно, а положителното зло.

Въпреки обстоятелството, че злините на нацизма бяха победени главно посредством жертвите на руснаците през Втората международна война, все известно стана да се постанова заблудата, че същинският изверг на великата война е бил Сталин. И макар обстоятелството, че нереформираните нацисти са всмукани в разследващата машина от Студената война, наречена Пет очи, раждайки вторите и третите генерации нацисти в Украйна през днешния ден, на нас ни се споделя дълготрайно, че Украйна е храм на свободата и фар на демокрацията, на чиято територия би трябвало да рискуваме с подпалването на света с нуклеарен огън, с цел да я защитим.

Следователно е глътка пресен въздох, когато неуместните истини имат късмет да изоставен пиянската заблуда, наложена от оруелските представители, която заразява сегашния цайтгайст.

Една такава истина, която ще излезе на бял ден е признанието на мейнстрийм медиите, че пагубният преносим компютър на Хънтър Байдън и всичките му скандални наличия, са същински. Тези разкрития принудиха американците да се изправят против обстоятелството, че актуалният президент на Съединени американски щати непосредствено е печелил от системата на подкупи и корупция, която е съблюдавал в качеството си на вицекрал на инфестираната с нацисти Украйна по времето на Барак Обама.

Разкритието за краля-нацист по Channel 4

Друго избухливо разобличаване, което изпрати талази от потрес из западния цайтгайст през последните дни беше документалният филм по английския Channel 4, наименуван " Едуард VIII: Кралят-предател на Британия ".

Този филм, основан на книгата, която скоро ще излезе на историка Андрю Лоуни, употребява декласифицирани отчети от Кралските архиви, с цел да опише историята за нацисткия крал на Англия Едуард VIII, който освен е желаел нацистка победа през ВСВ, само че и интензивно е работел за горепосочената цел от момента, когато е заставен да абдикира от трона през 1936 (уж с цел да се ожени за американската разведена жена Уолис Симпсън), през най-мрачните дни на самата война.

Както документалният филм потвърждава, учейки младата си племенница Елизабет II по какъв начин да дава " Зиг Хайл " привет, не е бил единственият му танц с нацизма.

ВИДЕО С НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ НА КРАЛИЦАТА:

https://www.youtube.com/watch?v=OB0YAVF-eOI&feature=emb_title

Докато е в заточение в Португалия, където кралският представител се свързва с елита на Германия, документалният филм цитира дипломатически кабели, изпратени от Едуард до немски представители, настоявайки нацистите да бомбардират безмилостно Англия, с цел да я подчинят през 1940 година, насърчавайки гибелта на милиони почтени цивилни.

Филмът също по този начин цитира малко известна тирада, където Едуард приканва за капитулацията на Британия пред нацистите през 1939 година, който апел BBC отхвърлят да пуснат.

Дори откакто е изпратен на Бахамите от имперски представители, които вземат решение, че е по-добре да приспят своя Франкенщайн, вместо да продължат с по-ранните си проекти за фашистки Нов международен ред, нацистът благородник праща на представители на Хитлер известия, индикирайки желанието си да се върне в Европа, когато е нужно, с цел да заеме полагащото му се място на трона като арийски крал.

Отвъд кино лентата: Още връзките на Уиндзорите

Отвъд случая на Едуард VIII, има доста други срамни нацистки връзки на династията Уиндзор (известна по-рано като Сакс-Кобург-Гота), които филмът не съумява да спомене, някои от които намесват починалият принц-консорт Филип Маунтбатънски (херцогът на Единбург) непосредствено.

Всичките три сестри на херцога на Единбург са омъжени за нацистки принцове, а брачният партньор на една от тях (София) е офицер от Вафен Секретен сътрудник с ранга на оберфюрер.

Съпругът на сестрата на Филип София, принц Кристофър декор Хесе-Касел е шеф на Forschungsamt (директората за научни изследвания) - специфична разследваща интервенция, водена персонално от Херман Гьоринг. Той също по този начин е и щандартенфюрер от Секретен сътрудник в персоналния щаб на Хайнрих Химлер.

Четиримата зетьове на принц Филип, с които той живее все стават високопоставени представители на Нацистката партия.

Самият Филип продължава фамилната традиция, като първо получава обучение по нацистка образователна стратегия, фокусирана на евгениката през 1930-те, а по-късно основава Световният фонд за дивата природа (WWF) дружно с тогавашния член на Нацистката партия принц Бернард от Холандия - дълготраен евгеник и създател на Билдербегрската група през 1961 година.

Към Филип и Бернард се причислява сър Джулиън Хъксли (тогава президент на Евгеническото общество на Британия), като съосновател на WWF. В изявление през 1988 година с Deutsche Press Agentur, принц Филип афишира желанието си да се върне в идващия си живот като гибелен вирус, който да помогне с решение на " свръхнаселеността ".

Във връзка с тази вирулентна идея за понижаване на популацията, коства си да разгледаме житейската работа и думи на един фамозен вицепрезидент на WWF в интервала 1978-1981 на име Морис Стронг, който служи непосредствено при принц Филип, който тогава е настоящ президент на организацията.

Стронг е съосновател на Световния стопански форму дружно с Клаус Шмаб през 1971 година и ръководи конференцията на Организация на обединените нации за популацията в 1972 и по-късното й продължение през 1992 в Рио де Жанейро, до момента в който сменя поредност от постове като президент на Световната банка, създател на Earth Charter, създател на Агенцията за отбрана на околната среда на Организация на обединените нации и проектант на Адженда 21 (наскоро преименувана на Адженда 2030).

През май, 1990, в изявление за списание WEST, СТронг дискутира среща в Давос и споделя:

" Ами, в случай че една дребна група международни водачи решат, че главният риск за Земята идва от дейностите на богатите страни? И в случай че светът трбява да оцелее, то тези богати страни би трябвало да подпишат съглашение, с цел да понижат въздействието си върху околната среда. Ще го създадат ли? "

" Заключението на групата е: " Не ". Богатите страни няма да го създадат. Те няма да се трансформират. И по този начин, с цел да се избави планетата, групата взема решение: Не е ли единствената вяра за планетата индустриализираната цивилизация да се срине? Не е ли нашата отговорност да създадем това? ", теоретизира той.

Принц Филип показва сходни мизантропски хрумвания, когато се оплаква от човешкия зоопарк:

" Не можеш да държиш огромно стадо от овце, в случай че си некадърен да го храниш. С други думи, консервацията може да наложи умъртвяване, с цел да се държи салдото сред относителния брой на всички типове в даден хабитат. "

" Разбирам, че това е доста пипкава тематика, само че е реалност, че човечеството е част от живия свят. Всеки акър земя, който се култивира значи още един акър, който е изгубен от дивите типове ", споделя брачният партньор на кралицата.

Притеснителният случай с принц Чарлз

Макар че Филип умира през 2021 година, неговият наследник и правоприемник на трона взима драговолно задачата на татко си за понижаване на международното население посредством управителната си роля в редица консервационистки организации, както и като патрон на в този момент закрития Liverpool Care Pathway, за който се оказва, че е евтанизирал по 60,000 английски жители годишно, без тяхното единодушие сред 2001 и 2013.

През своите 18 години битие, LCP принуждава стотици снабдители на здравни услуги да приспят милиони заболели и възрастни (и скъпоструващи) пациенти, без тяхното единодушие, което води до насилствена дехидратация и морфинови дози за акселерацията на смъртни случаи, макар обстоятелството, че животоспасяващо отнасяне съществува.

През юни 2020 година, принц Чарлз съосновава самодейността за Велико нулиране на Световния стопански конгрес дружно с сътрудника си Клаус Шваб, с цел да се възползва от " екзистенциалната двойна рецесия " - на климатични промени и пандемията, които коренно трансформират световното държание и икономическите системи.

Отвъд сладките думи, употребявани от милиардерите в Давос за обединяване на човечеството за избавяне на планетата, фактът е, че тези " зелени " промени, които се придържат към устойчивата сила, орязване на въглеродните излъчвания и хранителни промени, които виждаме да вземем за пример в политиката на Европейски Съюз " От плантация до вилица ", ще довеждат до в мащаб на смъртността, който може да накара даже Хитлер да се изчерви.

Нацистката връзка на кралското семейство и лоялните им менажери повдига въпрос. Защо не стана известно продължаването на доктрината на нацистката евгеника под формата на евтаназия и придвижвания за нулев напредък? Какъв тип свят е този, в който живеем, че такива ужасни обстоятелства да не са всеобщо познание?

Системата на Тайния кралски съвет

Надявам се, че към този момент излиза наяве, че Британската империя и аспирациите й за надзор на популацията в никакъв случай не са приключвали с прекратяването на плана " Хитлер " през 1945 година.

Надявам се да става също ясно, че империята в никакъв случай не е била нация на Англия, Народното събрание или народите й.

Истинската империя постоянно е била финансова олигархия, която се е употребила от голяма мрежа на властови структури, с цел да напредва ползите на европейската аристокрация.

Настоящият епицентър на властта са англо-холандските монархии (известни още като Извори на всички почести). Това е властта, която управлява Билдербергската група, по-младшият й апанаж Световният стопански конгрес, и която движи американската политика посредством основания в Ню Йорк Съвет за външни връзки (американската версия на Чатъм Хаус), наименуван от Хилари Клинтън " корабът-майка ".

Чатъм Хаус е друго име за Кралския институт за интернационалните връзки (RIIA), учреден през 1919 година от водещите членове на Движението на кръглата маса, който основава и Съвета за външни връзки, с цел да предизвиква евгениката и единно международно държавно управление под властта на Лигата на нациите.

Американският клон получава това си име (Съвет за външни отношения), с цел да се избегнат алюзиите с английската терминология, заради вроденото американско съмнение към английските интриги. Канадските и австралийски клонове са стартирани през 1928 и се движат, напълно типично, от подготвени в Оксфорд сътрудници. В случая на Съединени американски щати актуалният президент на Съвета за външни връзки Ричард Хаас е приключил Оксфорд през 1978 година.

Именно членът на Чатъм Хаус, лорд Лотиън е виновен за това, че през 1937 Хитлер поставя концепцията си за англо-германски Нов международен ред, казвайки:

" Германия, Англия, Франция, Италия, Америка и Скандинавия..... би трябвало да доближат до съглашение, съгласно което техните жители няма да имат право да оказват помощ на индустриализацията на страни като Китай или Индия. Самоубийствено е да се предизвиква установяването в земеделските страни на Азия, на манифактурни промишлености ".

Всеки технократ, който прокарва " Да построим света по-добре " като скица или като " Глобална нова зелена договорка ", може да каже през днешния ден същото.

Днес канадският Институт за външни връзки е преименуван на Канадски съвет за външни връзки (CIC). CIC се председателствува от образования в Оксфорд експерт по промяна на режими Бен Розуел, който е работил тясно със съветника от Тайния съвет Кристия Фрийланд в опит за събаряне на държавното управление на Николас Мадуро в интерес на пионката на Световния стопански конгрес Хуан Гуайдо.

Ключов дирек в контрола над колониите на англо-холандското въздействие си остава системата на Тайния съвет, която е центрирана в Британия, само че има вторични клонове в определени страни от Британската общественост.

Именно по тази система нископоставени оператори се постановат като заместник-министри, членове на борда на Хазната, определени комисии и други цивилен чиновници. Други основни чиновници менажират публичните и частни ползи на Короната.

Всички членове на кабинета стават и съветници в Тайния съвет, а съветниците там се заклеват във честност на кралицата, в това число и полагайки обети да пазят в загадка нещата, които се приказват на тези срещи.

Странни неща за стожерите на " основания на независимост и демократични правила ред ".

Както ни напомня документалният филм на канал 4, има избрани кралски клозети, които не могат повече да крият скелетите, които избрани сили желаят да запазят вечно скрити.

Неуспехът на западната цивилизация да отхвърли оруелския новинарски разказ и други изкривявания на истината резултира в екзистенциално напрежение, което ще бъде позволено по един или различен метод.

Това значи, че анти-човешкото завещание на Хитлер, принц Едуард, принц Филип и други кралски нацисти от предишното и сегашното, ще тласка човечеството в нова Мрачна ера, или пък че ние ще се освободим от съня си и ще потърсим по-достойна орис. Остава да забележим.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР