“Има опит за промяна на дневния ред на обществото. Дневен

...
“Има опит за промяна на дневния ред на обществото. Дневен
Коментари Харесай

ПП: Саботират ни на всяка крачка, но няма да се откажем и ще върнем самочувствието на народа

“Има опит за смяна на дневния ред на обществото. Дневен ред, който би трябвало да включва връщането на справедливостта, почтени приходи, повишение на качеството на живот и самочувствието на българските жители. ” Това разгласи в декларация от името на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

“В настоящия публичен дебат настоящата съпротива се пробва да замете концепцията по какъв начин се стигна до това ръководство и за какво хората желаеха смяна. В последните дни дори виждаме отвод от отговорно държание и целенасочена акция, която цели да провали това ръководство.

Да, в България има голям брой рецесии – някои наследени, а други интернационалните. Излизайки от Ковид рецесията, навлязохме в енергийна рецесия с нереформирана енергийна система, с тежка задлъжнялост и задължения, поети от предходното постоянно ръководство.

Обръщаме се към всички български жители, с цел да напомним за какво въобще влязохме в политиката, за какво поехме ръководството на страната, защо не се отхвърляме в турбулентни времена, когато срещаме опозиция и саботажи на всяка крачка от пътя си...

Защото зад нас стоят ползите на българските жители!

Българските жители, които отхвърлиха да бъдат безобразно крадени, които отхвърлиха да бъдат лъгани, които отхвърлиха да бъдат заложници на корупционни ползи.

Българските жители, които желаят да се върнат от чужбина, които желаят подредена и просперираща България, които желаят бъдеще в своята татковина!

Често чуваме за „ алените линии “ на този или оня. Но кои са „ алените линии “ на обществото? С какви упования ни натовариха българските гласоподаватели?

Борба с корупцията на всички равнища, рестарт на стопанската система, промяна на правосъдната система,

на образованието и опазването на здравето, рационализация на армията, дейна роля в Европейски Съюз и на Балканите.

Това са и нашите „ червени линии “. Основната „ алена линия “ е отстояването на ползите на българските жители!

Ето за какво още на следващия ден сме решени да закрием спецсъда и спецпрокуратурата! Ето за какво държим на надзор при отпущането на обществени средствата за пътна поддръжка – това са парите на всички данъкоплатци.

Ето за какво се борим за почтено заплащане на лекари и учители, за нарастване на пенсиите.

Ето защо за нас приоритет са инвестициите в образованието, обезпечаването на растеж на стопанската система, даже в изискванията на война в Европа. Основен наш фокус е облекчаването на ценовия потрес, който спорът породи.

Никога няма да се примирим с лобистки ремонти, в никакъв случай няма да се примирим с корупционни практики, в никакъв случай няма да се откажем да се борим за цялостна бистрота в ръководството на държавните средства!

Отворени сме обаче да работим дружно за България!

Отворени сме да продължим смяната на страната, дружно с всички, които смятат, че благоденствието на българските жители е тяхната персонална „ алена линия “, от която няма да правят отстъпка.

Защото вярното и заслужено разходване на обществените средства, привличането на вложения с висока добавена стойност, реализирането по верен метод на заложените в Плана за възобновяване и резистентност планове в композиция с плана за промени, ще трансформират осезаемо България. Ще я създадат по-справедлива, по-богата, ще й обезпечат бъдеще ”, сподели Андрей Гюров.

Тази седмица правели първа огромна крачка с гледането на второ четене на закриването на профилираните съд и прокуратура, станали знак на превзетата страна.

“Партиите от ръководещата коалиция се явиха на избори с тази поръчка, с това заричане към гласоподавателите! Следват реформа на КПКОНПИ, промени в Закона за публичните поръчки, Закона за устройството на територията и други основни законодателни промени.

Постигането на промяна в България може да стане единствено при работеща и същински самостоятелна правосъдна система в България. Призоваваме всички да последват съвестта си и да вземат вярното решение. След което да продължим да работим малко по малко дружно, с цел да реализираме общите си цели!

“Продължаваме смяната ” е национално виновна формация с държавническо държание,

поела ангажимент пред българските жители за бистрота, кардинално ръководство и непоносимост към корупцията.

Затова влязохме в политиката, по тази причина ни се довериха българските жители, а ние няма да ги подведем. Това сме ние! ”, приключи декларацията на Политическа партия.

Говорителят Андрей Гюров съумя да я изчете макар непрекъснатите подвиквания от редовете на ГЕРБ-СДС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР