Има опит за миниране на процеса за съставяне на .

...
Има опит за миниране на процеса за съставяне на .
Коментари Харесай

Росен Желязков: Има опит за миниране на кабинета с втория мандат

Има опит за миниране на процеса за сформиране на. Важно е да се вземат трезви решения в сложен миг. Toва съобщи ръководителят на 49-то Народно заседание Росен Желязков пред БиТиВи.

Трябва да върнем доверието в процеса за сформиране на държавно управление, единствено в случай че съставът бъде задоволително уравновесен с ясни поръчки, че изказванията са същински планове или са единствено вътрешни ангажименти, сподели той. Важна е ролята на " Демократична България ", тъй като точно те били покровителите за експертен кабинет. Ако не може да се възвърне доверието, няма метод да се върви към реализация на втория мандат. " Позицията на Мария Габриел ще бъде като на човек, на който са счупили доверието ", посочи Росен Желязков.

Желязков не е гледал, на която той сподели записи от Националния съвет на Политическа партия. Той се въздържа да чуе записите, с цел да не се замъгли политическата преценка към сегашния миг. Има няколко въпроса, които се слагат - въпросът за аргументите да се извадят записите, за какво тъкмо и в този момент и за какво тъкмо преди втория мандат, уточни шефът на Народно събрание.

По думите му, в случай че се твърди, че диалогът е компилиран, би трябвало да получим уверението, че всичко казано не е правилно . Втората тематика е, в случай че това не е компилиран запис е дали всичко казано е откровено, с цел да се завоюва доверието на изпълнителните органи на Политическа партия. От ГЕРБ няма да взимат внезапно политическо решение, тъй като усещат, че техните симпатизанти настръхват.

Росен Желязков отхвърли да разяснява обявата на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова, която написа " единственото, което мога да им кажа, че вратата е ей там " с мотив, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще вземе решение какво да прави групировката на Бойко Борисов.

Много неприятно чувство има по какъв начин в описа на Радостин Василев - Мария Габриел се разплакала. Който познава Мария Габриел, би трябвало да знаят, че тя не е от девойките, които плачат, сподели Желязков. " Мария ще съобщи какво е нейното виждане по тематиката, само че не знаем за какво се загатват нашите сътрудници. Мария Габриел е съществена сюжетна линия, тъй като приехме да се откажем от позицията на еврокомисар, съгласихме се тя да бъде на второ място в ротацията, единствено и единствено да има държавно управление ", разяснява ръководителят на 49-то Народно заседание.

Според него, в случай че е имала някаква боязън, за имунитет, за политическо държание  щели да бъдат разнообразни.
 Компроматите против Политическа партия няма да повлияят на Борисов
Компроматите против Политическа партия няма да повлияят на Борисов

Лидерът на ГЕРБ разкри и елементи от разпитите в прокуратурата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР