Има опит да се прикрие престъплението свързано със смъртта на

...
Има опит да се прикрие престъплението свързано със смъртта на
Коментари Харесай

Дядото на загиналото дете в Мездра: Цялото семейство са опитали да прикрият престъплението

Има опит да се прикрие закононарушението обвързвано със гибелта на 8-годишното дете в Мездра. Дядото на момченцето - някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и водач на " Рома " Тома Томов, прикани проверяващите да изчистят цялата фактология по случая.

„ Опит за прикриване на закононарушението има от фамилията, освен от самия причинител. Злият дух в това семейство е майката. В диалози с другари след случая разбрах, че тя командва, тя дава препоръки. Трябва да се открият телефонните диалози в този интервал и какви инструкции са давани “, сподели дядото и посочи, че дамата също би трябвало да бъде арестувана.

Томов разяснява, че не знае дали двете деца са били сами преди гибелта на внучето му, само че има информация, че бащата на другото момче се занимава с бракониерство и постоянно върви на лов.

„ В този петъчен ден, той постоянно си е смазвал оръжието и го е подготвял за лов – към 16 и 17 ч. Не знаех, че този човек има боеприпас от оръжия. Ще попитам окръжния прокурор дали оръжията са открити, тъй като аз имам информация, че са дали опция на фамилията да се укрие арсеналът от оръжия “, сподели още той в ефира на бТВ добави, че не знае тъкмо с какво оръжие е осъществено закононарушението.

Според дядото версиите за случилото се са две – оставено без контрол оръжие или възпроизвеждане на изстрел при разчистване.

„ Ако казусът беше типичен – двете деца си играят, едното прострелва другото. Най-добрият вид щеше да бъде, в случай че се обадят в полицията и се опитат да дадат първа помощ. Дотук действието не е толкоз злокобно, само че последващите дейности са безчовечен. Да се изкара детето на открито, да се симулират други неща, с цел да се прикрият следите “, изясни дядото.

Мъжът изрично отхвърли версията, че до случая да се е стигнало след игра с пиратки, тъй като раните по телцето на детето са били прекомерно огромни. Относно наличието на жандармерията пред дома на фамилията, където е станал случаят, Томов съобщи, че това е обидно и позорно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР