Има опасност от поледици в следващите дни, възможно е да

...
Има опасност от поледици в следващите дни, възможно е да
Коментари Харесай

КАТ ще затваря пътища заради поледици

Има заплаха от поледици в идващите дни, допустимо е да се наложи затваряне на пътни сектори, предизвестиха от Агенция " Пътна инфраструктура. 

Настилките се обработват непрекъснато, само че за сигурността на пътуващите при сериозна смяна в изискванията за пътешестване, АПИ и " Пътна полиция " ще стопират придвижването на всички транспортни средства в секторите с заплаха от поледици, оповестяват още от организацията.

Заради упования засилен трафик в навечерието на трите празнични дни - 3,4 и 5 март, през днешния ден следобяд АПИ забрани придвижването на тирове по автомагистралите и най-натоварените пътища от 16 до 20 часа. Същата възбрана ще бъде наложена и на 5 март. За улеснение на трафика по пътя през Владая през днешния ден има две ленти на излаз от София и две ленти на вход на 5 март.

АПИ съветват водачите да си смъкват мобилното приложение на организацията, посредством което да се осведомят за ситуацията по пътищата през мобилните си телефони. Информацията за близо 20 хиляди километра републикански пътища се дава посредством интерактивна карта и отразява действителната конюнктура по пътните сектори.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР