Има опасения за множество смъртни случаи след като два хеликоптера

...
Има опасения за множество смъртни случаи след като два хеликоптера
Коментари Харесай

Два хеликоптера на американската армия се разбиха в Кентъки

Има опасения за голям брой смъртни случаи откакто два хеликоптера Blackhawk на американската войска се разрушиха в Кентъки.

В изказване въз основата на американската войска Форт Кембъл съобщи, че случаят е станал в окръг Триг към 22:00 часа локално време, до момента в който двата хеликоптера HH-60 Blackhawk са изпълнявали рутинна подготвителна задача.

Състоянието на членовете на екипажа на борда не е известно, се споделя в изказването, без да се загатва какъв брой души са били на борда на двата хеликоптера.

Причината за злополуките към момента се проверява, само че очевидци споделиха пред локалната радиостанция WKDZ, че считат, че двата хеликоптера са се сблъскали.

Радиостанцията също цитира боец от американската войска на мястото, който удостовери „ голям брой смъртни случаи “.

Според локалния филиал на ABC News, щатската полиция на Кентъки, Управлението за изключителни обстановки в Кентъки и други локални чиновници участват на мястото на злополуката и са сложили обсада.

Губернаторът на Кентъки Анди Бешиър съобщи в обява в " Tуитър ", че е получил новината от Форт Кембъл за злополуката, като показва, че „ се чакат смъртни случаи “, очевидно имайки поради ориста на екипажите на хеликоптерите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР