Има обществени реалности, с които трябва да боравим. Докато ГЕРБ

...
Има обществени реалности, с които трябва да боравим. Докато ГЕРБ
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да преговаряме с ГЕРБ, ако се разграничат от Борисов

" Има публични действителности, с които би трябвало да боравим. Докато ГЕРБ не се разграничат от Борисов няма по какъв начин да преговаряме с тях ", показа Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание, представен от " Евроком ".

" Не е моя работа да им давам ум, само че такова разграничаване се чака от нашите гласоподаватели, при такива условия сме склонни да преговаряме с всички, даже и с ГЕРБ ", посочи той.

" Третият мандат за това се провали, тъй като това, че беше даден на Българска социалистическа партия, го умъртви при самото му раждане ", безапелационен бе съпредседателят на Демократична България.

" Не можем да отлагаме решението с държавното управление, тъй като това няма да разреши да получим парите от Плана за възобновяване ", посочи още Иванов.

" За страната най-добре е изборите да са в една и съща неделя, само че дали ще се получи, това е общо решение сред президентството и Народното събрание, до момента не сме били в сходна обстановка и това бави решението ", добави Христо Иванов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР