Има обосновано предположение, че т.нар. Национален оперативен щаб (НОЩ) е

...
Има обосновано предположение, че т.нар. Национален оперативен щаб (НОЩ) е
Коментари Харесай

Професор сезира Гешев - НОЩ е организирана престъпна група

" Има обосновано съмнение, че така наречен Национален действен щаб (НОЩ) е проведена незаконна група и даже да не е такава, с дейностите си в нарушаване на член 326 от Наказателния кодекс е основала конюнктура за всеобща гибел ". Това съобщи пред публицисти професорът по здравна физика и по биофизика Лъчезар Аврамов и заяви, че ще сезира основния прокурор за смъртността в пандемията, съобщи " Актуално ".

Посоченият член от Наказателен кодекс гласи: " Ал. 1: Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години. Ал. 2: Ако от действието по алинея 1 са настъпили обилни нездравословни последствия, наказването е отнемане от независимост до пет години и санкция от 10 хиляди до петдесет хиляди лв. ".

" Това са дейности на една група, според мен - проведена незаконна група с началник някогашния министър-председател, който по отношение на оповестяването на пандемията не пусна Националния проект за подготвеност за пандемия, който е направен по европейски модел още през 2006 година ", уточни професорът. Аврамов укорява някогашните ръководещи с изключение на за пренебрегването на съществуващия проект и за основаването на НОЩ, което, съгласно него, е било за всяване на суматоха " с користна задача - да се ръководи популацията ". Има обаче правосъдна процедура, която сочи, че не може да се смята за всяване на суматоха съобщаването на неподходяща информация, която касае живота и здравето на обществото.

Самият факт, че за двете талази на коронавирусната зараза в края на 2020 година и при започване на тази година са умряли към 40 000 души, от които единствено 35% са положителни за Коронавирус, е индикативен, че казусът е голям, акцентира професорът, разяснявайки резултатите от осъществения по предписание на новия здравен министър разбор на ръководството на здравната рецесия. " 20 000 души са убити от ръководството на страната ", посочи Аврамов. Той е безапелационен, че това е злополука, провокирана от ръководството.

Той е безапелационен и, че битката с пандемията е трябвало да се води по напълно различен метод и уточни, че това е разказано от професионалната общественост в " Декларация Грейт Барингтън ", подкрепена от към 20 000 лекари, вирусолози и експерти по публично здраве. За тази декларация обаче има основателни подозрения, че е чисто лобистки артикул - да вземем за пример в английското издание The Guardian има специфична публикация по какъв начин декларацията е подписана хора като " доктор Джони Бананас ", " Макарена ", " Университета на майка ти ", както и 18 хомеопати и 100 експерти по действия като " масаж " и " внушаемост ", съгласно Sky News.

Иначе главният акцент на декларацията е, че при започване на пандемията не е трябвало да има затваряния, а против още непознатия (и до през днешния ден в значително отношения) вирус да бъдат пуснати младите и дейни хора, които по натурален път т.е. посредством преболедуване и на правилото " който оцелее " да изградят групов имунитет. " Най-състрадателният метод, който балансира рисковете и изгодите от постигане на стадния имунитет, е да позволим на тези, които са изложени на най-малък риск от гибел, да живеят обикновено живота си, с цел да изградят имунитет против вируса посредством естествена зараза, като в същото време по-добре пазят тези, които са с най-високия риск ", гласи основата на декларацията. Концепцията за груповия имунитет при COVID-19 обаче към този момент се отхвърля от от ден на ден огромни специалисти, поради появяването на нови и нови, по-заразни разновидности на вируса. Най-актуалният подобен е Делта, а един от най-именитите учени, които споделиха, че с появяването на този вид към този момент няма късмет за групов имунитет и изгубване на COVID-19 от човешката популация, е ръководителят на имунизационната стратегия на Оксфордския университет Андрю Полард. Припомняме и различен утвърден теоретичен факт - коронавирусът мутира, когато се развъжда, а се развъжда когато ни заразява. Колкото повече инфектирани, в чийто организъм вирусът се развива за по-дълъг интервал, толкоз по-голяма възможност за разновидности. Мутациите съставляват " инцидентни неточности " при размножаването - вирусът не може да сътвори безусловно тъкмо свое копие, а го прави малко по-различно и точно с натрупването на голям брой " инцидентни неточности " някоя от тези неточности в действителност се оказва потребна за вируса да става по-устойчив и по-заразен.

" Това са фокусирани ограничения за ограничение на застрашени групи ", разясни Аврамов за " Грейт Барингтън " и означи, че при приемането на документа още не е имало ваксини. За самите ваксини неговата позиция е: " Ваксините също са фактор за ограничение на болестта, въпреки че до момента нито една ваксина не е формален медикамент и едвам само имунизацията на Pfizer към този момент се води ваксина и то единствено в Съединени американски щати (бел. ред. - имунизацията получи цялостно утвърждение в Съединените щати, а преди този момент се ползваше " под изискване ". Уточнението " под изискване " значи, че са налице задоволително безапелационни данни за качеството, сигурността и ефикасността на имунизацията.

При това състояние компанията-производител ще продължи да дава резултати от главното изпитване, което продължава 2 години. Това изпитване и спомагателни изследвания ще дават информация за това не дали, а какъв брой дълго трае отбраната, до какъв брой добре имунизацията предотвратява тежко протичащото заболяване Коронавирус 19, до каква степен добре пази имунокомпрометирани хора, деца и бременни дами и дали предотвратява асимптоматични случаи. Всички публично позволени за приложимост ваксини против ковид в Европейски Съюз са пуснати все още на написване на материала " под изискване " ). Всички останали са лекарства за незабавна приложимост, само че защото бяха имунизирани милиони хора, по всяка възможност вредите, които нанася имунизирането, са по-малки от вредите, които нанася болестта ". Проф. Аврамов обаче е безапелационен, че имунизацията не може да бъде главният инструмент за битка с пандемията. " Отхвърлени бяха редица способи, които са доста по-ефективни и до момента не се ползват в здравната мрежа ", сподели още той, упреквайки някогашните ръководещи от ГЕРБ. Като положителни той дефинира ограниченията, свързани с преместването на битката против Коронавирус от болничните заведения в извънболничната помощ, само че счита, че тези ограничения би трябвало да бъдат доста по-интензивни.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР