Има обективна информация за готвено покушение срещу мен. Но явно

...
Има обективна информация за готвено покушение срещу мен. Но явно
Коментари Харесай

Христо Грозев: Има обективна информация за готвено покушение срещу мен

Има справедлива информация за готвено нападение против мен. Но очевидно не ми се споделя всичко, сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " проверяващият публицист Христо Грозев. С тази информация той си изяснява да му разрешат да участва на церемонията през вчерашния ден. Документалният филм за задържания съветски опозиционер Алексей Навални, част от екипа на който е Грозев, получи премия.

Той заяви, че дружно със фамилията си, не е бил позволен на английска територия до церемонията поради " риск за сигурността " и че е " сюрпризиран " от възбраната. В края на предходната година за интернационално търсене от Русия, а, тъй като съветските шпиони са повече от служителите на реда.

" Не съм осведомен в детайли с информацията, с която разполага полицията в няколко страни в Европа. Факт е, че има интензивно разследване, следствие на опит за нападение ", изясни той.

Грозев, който сега е в Съединени американски щати, разгласи, че ще участва на връчването на премиите " Оскар ", което ще се състои на 20 март. " През последните 40-50 години в Съединени американски щати не е имало опити за нападение на съветските служби, до момента в който, за жалост, в Англия имаше сполучливи такива ", добави той.

В коментар за войната против Украйна журналистът уточни, че мир без загуба на Русия не е вероятен. " Единственият различен вид за завършек на спора би бил, в случай че има вътрешен прелом в Русия. Например, икономическият хайлайф в страната да си оформи нещо като елиминиране на върхушката на Путин ", разясни Христо Грозев.

Повече вижте във видеото
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР