Има няколко зодии, на които можете да имате по-голямо доверие,

...
Има няколко зодии, на които можете да имате по-голямо доверие,
Коментари Харесай

Ще умрат, но няма да ви предадат: На 3 зодии можете да вярва...

Има няколко зодии, на които можете да имате по-голямо доверие, в сравнение с себе си. Те в никакъв случай не биха предали доверието ви и с тях може да споделите даже най-съкровените си секрети. Ето кои са те.

1. Скорпион

Хората, родени под знака на Скорпион, са фенове на интригите, само че единствено като наблюдаващи. Тяхната откровеност и почтеност не би им разрешила да вземат участие в заприказва.

Потайността на Скорпионите и способността им да ценят другарството и взаимоотношенията са двете качества, които в никакъв случай няма да им разрешат да издадат споделените секрети.

Те избират да не дават препоръки, да запазят персоналното си мнение за себе си, зачитайки неприкосновеността на персоналния живот на другите. Единственото нещо, което може да ги накара да проговорят, е ясното схващане за необратимостта на следствията, които мълчанието им може да провокира.

2. Козирог

Козирозите вдъхват убеденост освен със своя престиж, само че и със строгостта на моралните правила, които следват във всеки стадий от живота си. Въпреки че наподобяват груби и коравосърдечни, представителите на този знак почитат персоналното пространство на другите и в никакъв случай не биха си разрешили да разкрият тайните им. Понякога Козирозите дават препоръки, само че не нареждат гледната си точка като единствената вярна алтернатива.

Те са извънредно мъдри и в никакъв случай не злоупотребяват с доверието на близките.

Представителите на този знак са привикнали да се отнасят към другите със същата правдивост и лоялност, която чакат да получат и те от тях.

Мъжете, родени под този знак, ценят всяка същинска връзка, а дамите просто не обичат празните приказки.

3. Дева

Девите са отлични анализатори. Те постоянно знаят защо да не приказват, само че навикът да пресмятат всички ходове авансово от време на време им пречи да дават положителни препоръки. Тяхното предопределение е точно да оказват помощ на другите.

От Девите може да очаквате поддръжка, която надали ще откриете на друго място.

Мъжете, родени под този знак, постоянно се стремят да постъпват вярно, а дамите постоянно демонстрират преданост в връзките си с другите, написа " Актуално ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР