Има няколко вида отслабвания според целите - за лятото, за

...
Има няколко вида отслабвания според целите - за лятото, за
Коментари Харесай

Във форма за Нова година: Цвети на Криско вае тяло по класически метод и с желязна воля

Има няколко типа отслабвания съгласно задачите - за лятото, за морето, за някакво събитие, за здраве, за възмездие на бившия/бившата. Е, към тези категории Цвети, красивата половинка на Криско, добави и още една - за Нова година. 

Всъщност истината е, че Цвети в никакъв случай не е страдала от непотребни килограми, само че напоследък се е заела извънредно съществено да вае тяло. 

Цвети в действителност е много постоянна във фитнес залата, като се занимава в действителност с нов тип пилатес. Е, очевидно е ефикасен, съдейки по фотосите, които разгласява. Но както всички добре знаем, 80% от трансформацията на всяко тяло се " прави " в кухнята, а Цвети и там няма пропуски.

Виж още: Само по секси долни дрехи: 16+ фотото на Биляниш, което изпоти мрежата

В сторита тя демонстрира много постоянно и менюто си, като прави усещане, че Цвети залага на много здравословни варианти - зеленчуци и месо. Ами, дай Боже всекиму такава воля!

Самата Цвети стана майка за повторно по-рано тази година, когато на бял свят се появи синът им с Криско, Даниел. Въпреки двете раждания Цвети наподобява феноменално.

Виж още: " Вече и без уши остана ": Новите фотоси на Андреа от Дубай провокираха вихър от крепък хейт 

Впрочем тъкмо след второто раждане се появиха за първи път слуховете, че Цвети и Криско са се разделили. Двамата дълго време нито потвърдиха, нито отхвърлиха слуховете, само че гостуваха като двойка в " Забранетото шоу на Рачков ", където изрично сложиха завършек на всички клюки и трудове в тази посока. 

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР