Има няколко сценария. Водещият и най-важният за страната е борба,

...
Има няколко сценария. Водещият и най-важният за страната е борба,
Коментари Харесай

Панев: Правителство ще има поне до септември, а след това ще поживеем, ще видим

" Има няколко сюжета. Водещият и най-важният за страната е битка, борба сред два модела на ръководство - клиентелисткото, което не желае да си потегля и на демократичната народна власт. Това е България сега – борбата сред тези два модела. " Това сподели пред БНР Владислав Панев, народен представител от " Демократична България ", съпредседател на " Зелено придвижване ".

Според Панев от вчерашните конференции на Политическа партия и другите фракции в Има Такъв Народ е станало ясно, че " в избрани министерства смяна, сякаш няма и нещата си вървят както досега и надлежно има министерства, където смяната се реализира ".

Като най-възможен вид е през идващите няколко месеца Владислав Панев очерта държавно управление на малцинството, което търси поддръжка за значими законопроекти.

" Поне до септември, а по-късно – ще поживеем, ще забележим. "

ГЕРБ не е допустим вид за коалиране, само че в случай че се търси поддръжка за промени, е обикновено да бъде от всички парламентарни сили, означи Панев.

" Не мисля, че би било отговорно най-малко до актуализацията на бюджета Народното събрание да се занимава и с вотове на съмнение. Големият тест пред Народното събрание на следващия ден ще бъде приемането на бюджетите на първо четене. "

Съществува риск за бюджета, в случай че преди второто четене стартират да валят оферти за милиарди, разяснява Владислав Панев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР