Има няколко смущаващи неща в поведението на ПП-ДБ. Например това,

...
Има няколко смущаващи неща в поведението на ПП-ДБ. Например това,
Коментари Харесай

Главчев: Защо мълчанието на ДБ продължава?

Има няколко смущаващи неща в държанието на ПП-ДБ. Например това, че на лидерската среща Демократична България не сподели нищо, това безмълвие продължава и това прави усещане. Дали имат разнообразни хрумвания от тези на Политическа партия? Ако са равнопоставена коалиция, би трябвало и те да кажат нещо. Дали имат желание да вземат участие в коалиция? На договаряния се появява единствено акад. Денков, който може да е всестранно развита персона, само че въпреки всичко от наша страна имаше десетина специалисти. Това сподели за " Твоят ден " някогашният ръководител на Народно събрание и представител на Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

По думите му е оптимистично, че водачите на Политическа партия и си приказват, само че ще се види по кое време този диалог ще добие приключен тип.

" прави всичко допустимо да се сформира кабинет, само че Политическа партия са поредни - не желаят да поддържат мандат на. Разминаванията сред двете партии са доста по-малко, в сравнение с общото. Ако между тях не създадат държавно управление, другият избор е да се търсят останалите партии. Президентът не знам каква цел има, дали е печелене на време ", съобщи той. 

По думите му откакто Политическа партия ще търси поддръжка от всички, разумно е да направи същото. " Стойо Стоев не може да бъде ръководител на Правна комисия, да си правист не е задоволително, за такава позиция се избира най-водещият правист. Сещам се за Христо Иванов и Надежда Йорданова. Ние направихме значително взаимни отстъпки, какъвто е и ротацията на ръководителя на Народно събрание ", предложи Главчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР