Има няколко символа в сънищата, които не бива да се

...
Има няколко символа в сънищата, които не бива да се
Коментари Харесай

Кои сънища вещаят промяна в живота: Ако се появят тези символи, това е сигурен знак

Има няколко признака в сънищата, които не трябва да се пренебрегват, тъй като с тях подсъзнанието ви демонстрира, че сте напът към огромна смяна. Опитайте се да разтълкувате съня, с цел да разберете по какъв начин да се подготвите за новостите в действителността.
Водата е знак на упоритост и огромна смяна, която ще настъпи единствено в живота на хора, които са подготвени да рискуват. Хората, които постоянно сънуват вода, по предписание са рисковано настроени и настойчиво преследват задачите си.
Сънищата с вода са сигнал и че не трябва да се страхувате от измененията, защото, въпреки че първоначално наподобяват страшни, с времето терзанието ви ще отмине и ще получите това, за което сте мечтали. Хората, които постоянно сънуват вода, са късметлии, тъй като при тях сънищата демонстрират, че измененията ще се случват с лекост.

Когато пътувате насън, значи, че ще предприемете или към този момент сте подхванали фрапантна смяна в живота си. При разбора на съня би трябвало да обърнете внимание на транспортното средство, с което се придвижвате, и събитията, които се случват към пътуването.
Ако карате кола в съня си, ще вземете ориста си в свои ръце, а в случай че сте избрали градски превоз, значи, че ще вървите дружно с тълпата.
Чакате ли дълго превоза насън или в случай че сънувате, че го изпускате, подсъзнанието ви споделя, че губите надзор над събитията и това може да ви се отрази отрицателно. Пътищата насън са знак за идни трагични събития, за които ще е нужно да се заредим с самообладание и да проявим повече неизменност в реализирането на фантазиите си.

Зеленината и зелените цветове насън са сигнал за капацитет, който в действителността не забелязвате и не употребявате. Те могат да значат съответно място или човек, облечен в зелени облекла, към който може да се обърнете. Зеленият цвят е знак на изцелението и в случай че постоянно се появява в съня ви, подсъзнанието ви споделя, че възможностите за реализация и смяна са към вас и може умерено да се възползвате от тях.
Денят от седмицата, в който сънувате, също е от голяма важност. Така да вземем за пример, бабите назовават сънищата в неделя „ паратики работи “ или казано по различен метод, следва да ги считаме за незначителни. Когато обаче сънувате нещо в нощта против вторник и петък, добре е да се замислите над символиката. В тези нощи сънищата се смятат за оракулски.
Инфо: ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР