Има няколко разлики между 2013 и 2023 г. Тогава имаше

...
Има няколко разлики между 2013 и 2023 г. Тогава имаше
Коментари Харесай

Асен Генов: Тезата „Възраждане избраха Пеевски“ олеква на фона на Петков и Атанасов

„ Има няколко разлики сред 2013 и 2023 година Тогава имаше концепция Пеевски да го създадат началник на ДАНС. Днес той се самонаправи част от комисията по конституционни въпроси в Народното събрание със солидната поддръжка на „ Възраждане “.

Това разяснява в студиото на „ Добро утро, Европа “ журналистът Асен Генов – създател на Контракоментар и един от уредниците на митингите през 2013 година против избирането на Делян Пеевски за ръководител на ДАНС.
Ние не сме длъжни да го легитимираме по никакъв метод и да опрощаваме неговия общество-политически дълг. Той е същият човек като 2013 година Вероятно въздействието му и методът, по който взе участие и в икономическия, и в политическия метод на живот са претърпели някаква смяна, само че тя е незначителна.
Според Генов за ПП-ДБ би било еднообразно недопустимо да вършат конституционна промяна и с Движение за права и свободи, и с Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия.
Оправданието, че „ Възраждане “ избраха Пеевски, олеква на фона на въздържалите се Петков и Атанасов.
„ Кое ни е по-важно сега – да имаме конституционна промяна, която в действителност да надгради нашата парламентарна република или да останем на равнището на Тройната коалиция “, попита той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР