Има няколко причини да направите този избор на софтуерМоже да

...
Коментари Харесай

Специална оферта от Keysfan: Купете Microsoft Office 2021 на цена от €30

Има няколко аргументи да извършите този избор на програмен продукт

Може да нямате конфигуриран програмен продукт за игри или филми на вашия районен съд , само че несъмнено имате артикули на Microsoft, а операционната система е незаменима като основа за работа на компютъра. Софтуерът Microsoft Office е известен както за работа, по този начин и за персонална приложимост. Н пъкъл 1,2 милиарда консуматори по света към този момент употребяват някаква форма на Office артикул (около 20% от международното население!). Когато в ключ ите компютъра си , където и да сте, ще се появи познатото лого.

Според Microsoft, най-важната иновация в Office 2021 е опцията за взаимна работа върху документи, като измененията са неотложно забележими за всички участващи. Тази функционалност към този момент работи освен в Word, само че и в Excel и PowerPoint. Предпоставката е файлът да е записан в облачното вместилище OneDrive и всички консуматори да са влезнали с Microsoft акаунт.

• Новото в Excel 2021, да вземем за пример, е функционалността Xlookup, която можете да употребявате, с цел да намерите свързани стойности за клетка във втора таблица.

• PowerPoint 2021 пък има функционалност за запис на слайдшоу. Тя помни кои слайдове сте посочили за какъв брой време и в какъв ред и, в случай че желаете, може да записва и вашите мнения.

• Outlook към този момент поддържа езикови преводи „ в придвижване ”, по-бързо търсене, ръчни подписи и други функционалности.

• За първи път Office се доставя с приложението Microsoft Teams, което е отговорът на Microsoft на Slack.

• Не на последно място, приложенията от MS Office са приспособени графично към дизайна на Windows 11.



Сега, когато e дейна, можете да купите Windows 10 единствено €7,25 и Microsoft Office 2021 единствено €30,25. И различен известен програмен продукт на Microsoft се предлага на най-ниска цена (Windows 11, Office 2019, Office 2016 и др.) Сравнете формалната цена и ще спестите доста пари! Спестете до 62% с отстъпка за Windows OS и MS Office в тази ликвидация!

Microsoft Office и Windows OS, всички горещи предложения на НАЙ-НИСКИ цени.

Ако конфигурирате нов компютър и нямате действителен лиценз за Office, тогава няма да съжалявате, като започнете с изданието 2021.

Пакет ! 62% ОТСТЪПКА , Windows OS и MS Office ( ваучър : BKS62)

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА ! ( с ваучър : BKS50)

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА ВСИЧКО ЗА ВАШАТА РАБОТА И ДОМА! ( с ваучър : BKS62)

В допълнение към поемането на риск от тежка глоба, потреблението на пиратски програмен продукт включва и други опасности: нередовност след няколко дни, повтарящи се сривове, несъвместими функционалности, развалени файлове, троянски коне, които могат да съдържа вируси или злотворен софтуер… Но това не се случва в Keysfan, където се продават постоянни и законни артикули. Keysfan получава непрекъснати цифрови ключове за активиране на извънредно ниски цени, което им разрешава да ги оферират на уеб страницата си на най-хубавите цени. Без медиатори, без физически носители и с по-ниски разноски – това им разрешава да оферират евтини артикули с обезпечено качество.

Всичко, което би трябвало да извършите в Keysfan, е да закупите ключ за активиране и той ще ви бъде изпратен по имейл дружно с вашата фактура. Ще ви бъде предоставено и управление, което ще ви помогне да възстановите вашия програмен продукт или операционна система и да ги инсталирате. Ако има проблем, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти с едно тракване и те неотложно ще решат всеки проблем вместо вас.

Свържете се с Keysfan:

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР