Има няколко органа в държавата, които, ако искат, могат да

...
Има няколко органа в държавата, които, ако искат, могат да
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Зад булото на секретността в тайните служби се прикриват безобразия

" Има няколко органа в страната, които, в случай че желаят, могат да разкрият истината за. За страдание, досегашната процедура демонстрира, че прокуратурата, вместо да играе като коректив за, самата тя нарушава закона. Има особено бюро за контрол на СРС, само че след напускането на Бойко Рашков нищо не се чува за работата му. Комисията за отбрана на сигурността на информацията също има властови механизми да проверява. Така че, стига да има предпочитание, има инструментариум ".
Това разясни пред БНР юрист, ръководител на комисията по вътрешен ред и сигурност в 40-ото Народно заседание.
 Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става
" Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните каузи, нито компроматите за враговете на властта, нито управлението на немирн...
И добави, че хартиени копия елементарно могат да бъдат унищожени, само че има дневници, които не могат, защото съдържат разработки и за други случаи, има и електронни файлове, които мъчно могат да бъдат заличени без диря.
" Лесно е да се откри против кои телефонни номера са били ориентирани СРС-та. Но е допустимо и да има наблюдаване... Трябва да бъдат запитани освен окръжните, само че и районните съдилища ".
Спасов добави: " В тайните ни служби зад булото на секретността се прикриват безобразия. Най-лесният метод е да унищожиш досие. Сигурен съм, че и в този момент осъдени няма да има ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР