Има няколко неща, които могат да накарат една жена да

...
Има няколко неща, които могат да накарат една жена да
Коментари Харесай

Това е невзрачният мъж, който е имал най-красивите жени в шоубизнеса

Има няколко неща, които могат да накарат една жена да се влюби в един мъж - харизма, добрина, зрялост и не на последно място … положително възприятие за комизъм. Комикът Пийт Дейвидсън очевидно е впрегнал хумора като най-хубавото си оръжие, с цел да смъкна зашеметяващите хубавици, с които е бил през последните няколко години. 

Самият факт, че някои от тези дами са били сантиментално обвързани с Пийт Дейвидсън звучи като добра смешка. Не желаеме да наскърбяваме Дейвидсън, само че въпреки всичко се чудим по какъв начин той е съумял да завоюва дами от ранга на супермоделите. 

 пийт дейвидсън Getty

Каквато и да е повода за връзките на Дейвидсън с някои от най-влиятелните и красиви дами в шоубизнеса, любовта очевидно се изпарява бързо, тъй като сантименталните взаимоотношения на комика и неговите избраници не са познати с дълъг период на валидност. Името на Пийт е било въвличано в кавги и любовни триъгълници, почтени за латиноамериканските сериали от едно време.  

Това, което ни озадачава най-вече от всичко е, че Дейвидсън като че ли има подготвен лист със ужасно изглеждащи дами, с които би трябвало да бъде, и го съблюдава прецизно - когато скъса с една, съвсем незабавно го виждаме с друга. Такова държание, почтено единствено за един изпечен разбивач на женски сърца, не бихме приписали на мъж с неговите физически достолепия, само че нещата са такива, каквито са… Пийт Дейвидсън е най-желаният мъж в света на шоубизнеса. 

Вижте впечатляващите любовни завоевания на Пийт Дейвидсън в галерията:
 Пийт Дейвидсън и неговите многочислени любовни завоевания  Пийт Дейвидсън и неговите многочислени любовни завоевания  Пийт Дейвидсън и неговите многочислени любовни завоевания  Пийт Дейвидсън и неговите многочислени любовни завоевания
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР