Има няколко неща, които издават, че притежателят на имота е

...
Има няколко неща, които издават, че притежателят на имота е
Коментари Харесай

Тези 5 неща в дома ви издават, че сте бедни

Има няколко неща, които издават, че притежателят на парцела е безпаричен.

Копия на известни картини на стената

Това крещи, че положението ви не е доста. В края на краищата един богат човек може да си разреши най-малко една истинска картина или снимка на обичания си художник, Той не би се скъпил точно за това.

Ако човек не влага парите си в хубави мебели и леглото му не е качествено, стилно, меко и комфортно, то значи той е същински мърляч и няма пари. В последна сметка положителното легло дава обещание положително здраве, което е в действителност значимо за богатите и интелигентни хора.

Стара посуда

Ако държите остарялата си посуда, подарена ви от баба ви, то това никак не е добър знак. Направо крещи на всичките ви посетители, родственици и другари, че сте скъсали джоба. Модерната посуда в днешно време е признах за устойчиво финансово положение.

Скъпа техника

Много едни хора си мислят, че могат да привлекат погледите и вниманието, като имат в дома си скъпа техника. Най-новият модел плазмен смарт тв приемник да вземем за пример, за който в действителност са се обременили с затлъстял заем към някоя банка. На фона на него обаче има остарели мебели и жилището е за ремонт. Е, няма какво а си кривим душата – всичко лъсва. Джобът на този притежател на жилище е разкъсан, само че той е решил безразсъдно да се поглези и да се изфука пред близки и другари.

Отървете се от тези неща и от мисленето на хората, които нямат устойчиво финансово положение. Внесете уют в жилището си и гледайте на първо място да се чувствате удобно и прелестно в него.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР