Има няколко ефективни начина да стегнете кожата и да се

...
Има няколко ефективни начина да стегнете кожата и да се
Коментари Харесай

5 начина да стегнете кожата си след рязко сваляне на килограми

Има няколко ефикасни метода да стегнете кожата и да се възвърне някогашната й разтегливост след намаляване.

1. Упражнения
Според специалисти, най-сигурният, благонадежден и ефикасен метод да приведете кожата си във тип е потреблението на интензивно физическо натоварване. Специалистите поучават да спортувате по време на процеса за намаляване: интензивната физическа интензивност усъвършенства обмяната на веществата и я подтиква, а тежестта ви напуща - без опасности за здравето.

2. Масаж
Масажът има ефикасен тонизиращ резултат върху кожата. Някой се обръща към спа център, където експертите могат да предложат освен общ масаж, само че и процедури като таласотерапия, липоскулптура и лимфен дренаж.

3. Акупунктура
Специална техника на акупунктура, дейно оказва помощ за възстановяване на твърдостта и еластичността на кожата, като по този метод оказва позитивно влияние върху организма като цяло: курс по акупунктура фейслифт възстановява нервната, ендокринната и храносмилателната системи.

4. Медицинска козметика
Понастоящем има доста козметични артикули, които могат дейно да се борят с увисването на кожата. Съставът на такива медикаменти включва специфични субстанции, които са в положение да обхванат в кожата и да подобрят тона на горния пласт на епидермиса. С постоянното потребление на такива кремове, скраб, маски и тоници, казусът със саггираната кожа е сполучливо решен. Такава козметика би трябвало да се закупува в аптеки или профилирани пунктове за продажба.

5. Хидротерапия
Водните процедури постоянно се предлагат за дами, които не могат да си разрешат интензивни тренировки, като да вземем за пример загубли тегло след раждането. За да приберете увисналия стомах, контрастният душ е задоволително ефикасен и с цел да подобрите резултата, можете да употребявате специфична четка за масаж./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР