Има някои удоволствия и амбиции, от които не е нужно

...
Има някои удоволствия и амбиции, от които не е нужно
Коментари Харесай

6 неща, които жените заслужават не по- малко от мъжете

Има някои удоволствия и упоритости, от които не е нужно дамите да се лишават

В предишното хората неправилно одобряваха, че мъжете са по-добри от дамите. Сега осъзнаваме, че всички сме равни, без значение от нашия пол. Понякога обаче е елементарно да забравим това, тъй като някои хора към момента са останали в предишното и считат дамите за по- нисшия пол. Разбира се, това е надалеч от истината. Ето няколко неща, които заслужавате толкоз, колкото и всеки мъж:

1. Оргазъм

Той не би трябвало да е единственият, който се забавлява под чаршафите. Въпреки че за дамите е малко по-трудно да свършат, в сравнение с за мъжете, това не значи, че сте по-малко заслужаващи това. Кажете на мъжа си да се захване с работа, с цел да ви даде това, което заслужавате!

2. Право на дамите да се развиват в професионален проект

Това е остаряло схващане и изцяло неправилно. Жените също могат да бъдат високо квалифицирани и да взимат високи длъжности.

3. Уважението към дамите

Няма значение дали се разхождате с костюм или с къса пола. Така или другояче, към вас би трябвало да се отнасят като към еднакъв. Никой не би трябвало да ви вика или полово да ви тормози по различен метод.

4. Пица и бира

Мъжете нямат проблем да пият бира и да ядат пица, което значи, че би трябвало да се чувствате свободни да вършиме същото. В последна сметка не е нужно да сте номер 2, с цел да се чувствате красива и уверена жена. Без значение по какъв начин изглеждате, вие сте  член на обществото на равно с мъжете.

5. Любов

Ако мъж отхвърля да се среща с вас и желае да ви употребява единствено за секс, тогава не му позволявайте. Има доста други хора, които биха се радвали да ви нарекат своя другарка. Не се задоволявайте с нещо, което ви е неловко, тъй като дамите заслужават обич също толкоз, колкото и мъжете.

6 . Не се опасявайте да изразявате мнението си

Споделете в случай че имате мнение, не трябва да се страхувате да го изкажете. Вашите мисли са също толкоз годни, колкото мислите на всеки мъж. Никой не би трябвало да вижда възгледите ви за по-ниски, единствено тъй като сте жена. В последна сметка всички сме равни.

Инфо: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР