Има някои неща, които си се знаят и няма спор

...
Има някои неща, които си се знаят и няма спор
Коментари Харесай

Носталгия по бременните дни от Калина Кузманова! Младата майка - с любов за кърменето

Има някои неща, които си се знаят и няма спор към тях. Сред тях е и изгодата от кърменето на бебетата. Кърменето носи изгоди и за бебето, и за майката. 

Но все пак някои дами просто избират да не кърмят. Е, измежду тях не е реалити звездата Калина Кузманова, която стана майка доскоро повече от 3 месеца. Под фотография в Instagram тя споделя, че за себе си е избрала да кърми сина си, въпреки че ѝ се постанова да прибягва и до приспособено мляко. 

Виж още: 6 месеца в най-хубавата роля: Луиза Григорова с прочувствени думи по доста значим мотив!

Малко преди този момент тя пусна и прелестния колаж по-долу. На него виждаме ефектно " преди " и " след ", а текстът под фотографията може да просълзи всеки: " През цялото това време сме били дружно моя обич ".

А Кузманова сякаш в действителност изпитва носталгия по своята бременност. Под друга обява написа, че не може да повярва, че единствено преди 3 месеца е подреждала детска стая, а талията ѝ е била над 100 см. 

Виж още: Кали е възмутена: " Храната у нас е ужасна. В България ядем най-некачественото "

Синът на Калина Кузманова се споделя Стефан. Той е кръстен на таткото, който носи красивото мъжко име Стефан. Калина описа, че са го кръстили по този начин, тъй като и двамата доста го харесват и са желали името да е българско, и да си има специфичен ден в годината, когато да чества. " Стефан, Димитър, Георги са едни от най-традиционните български имена ", споделя още Калина и добавя, че освен по име, само че и външно дребното бебе наподобява на баща си.

Изображение: https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР