Има някои неочевидни причини, които изненадват, и заради които ще

...
Има някои неочевидни причини, които изненадват, и заради които ще
Коментари Харесай

За да обере негатива: котката трябва да влезе първа в новия дом

Има някои неочевидни аргументи, които изненадват, и поради които ще би трябвало да пуснете котката първа в новия дом

Ако се подготвяте за пренасяне, по-добре е да се запознаете с авансово с детайлностите, поради които котката е добре първа да влезе в новия ви дом.

Тази традиция е вкоренена от няколко века. Въпреки това, не всички се замислят за какво котката би трябвало първо да бъде пусната в къщата . Всъщност аргументите се крият частично в суеверия, частично в религията и традициите на другите нации.

Нека се поровим в историята

Сред евреите котките постоянно са били почитани като свещени животни. Представителите на този народ имаха вяра, че даже децата могат да следят мъркащите животни и да вземат образец от тях. Особено като видят по какъв начин ловят гризачи. Не че хлапетата ще би трябвало и те ловят мишки – напълно не. За някои умения и това толкоз неповторимо котешко самообладание става въпрос.

Християните се отнасяли просто добре към котките. Те вярвали, че пухчетата явно имат божествено начало и знаят тъкмо по какъв начин да стигнат до парадайса. И въпреки всичко християните един път забелязали белег под формата на буквата „ М “ на челото на котките. Смятало се, че тя се е появила, защото Дева Мария ги е погалила.

Между другото, православните се отнасяли към котките с изключително почитание. Те били обичани и постоянно се отглеждали в храмове, с цел да защитят постройките от мишки.

В ислямската и будистката просвета котките също са считани за свещени животни

Те можели да вървят съвсем на всички места. Винаги са били обичани и приветствани на всички места, в това число и в новата къща, където е било всекидневно да ги пускат първи. Смятало се е, че мъркането може да помогне за определяне на естетика в пространството откакто новодомците стартират да се нанасят.

Котките и новия дом

Известно е, че всяко място има своя лична сила. Включително и новата къща. Ако човек влезе пръв там, тогава той може да поеме всичко отрицателно – неволи, заболявания и други неприятности, които преди този момент са витаели във въздуха и в пространството (в случай, че има неприятна аура).

Ето за какво е всекидневно да пуснете котка първо в нова къща. На нея няма да ѝ се отрази по никакъв метод. Мъркащата писана ще може елементарно и красиво да „ реши “ всички енергийни проблеми . Това е по този начин, тъй като котката е в положение да откри връзка с духовете. Ще притегли общителното и благотворното и ще прогони злото и неприятното.

Котката би трябвало да бъде пусната първо в къщата, без значение къде се местите – в изцяло нов дом или в подобен, в който някой към този момент е живял преди. Във всеки случай, мацито ще ви помогне да се сприятелите с домашния дух, да привлечете благоденствие и да направи жилището място, което ще притегли единствено позитивни събития.

Между другото, котките знаят и по какъв начин да намерят удобни и неподходящи места в жилището

За да разберете това, би трябвало да наблюдавате държанието им. Мястото, където котето прекарва най-вече време в къщата, се смята за позитивно. Именно там би трябвало да поставите легло или маса за хранене, както и други значими неща.

Как да пуснете котка в къщата?

  • Отворете вратата пред нея и поставете животното на прага. В никакъв случай не би трябвало да го притискате. Котката би трябвало да влезе сама.
  • Няма потребност да крещите или да се суетите, в противоположен случай животното взема поради вашата сила и се плаши. Всичко би трябвало да се прави умерено.
  • Ако котката влезе, не я следвайте по петите. Трябва да дадете време на животното да свикне.
  • Наблюдавайте я. На места, където тя се пробва бързо да напусне или даже да избяга, не би трябвало да поставяте значими мебели и други значими неща.

Ако нямате котка

  • Можете да наемете за тази цел;
  • Заменете котката с петел;
  • Позволете на първия най-възрастен човек в фамилията да влезе в жилището. Той също по този начин ще може общително да насочи духовете към членовете на фамилията и пространството.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР