Има някои навици, които е добре да включим в ежедневната

...
Има някои навици, които е добре да включим в ежедневната
Коментари Харесай

6 хитринки за сваляне на килограми, които всеки трябва да опита

Има някои привички, които е добре да включим в ежедневната си рутина, с цел да живеем качествено и пълноценно, без значение дали се стремим към елиминиране на непотребните мазнини, извайване на фигурата и така нататък Тези привички ще ни спомогнат за поддържането на положително здраве, а и ще оказват помощ да направляваме тежестта си. Ето някои от тях:

Пийте по 9 чаши вода дневно

Проучванията сочат, че пиенето на чаша вода 30 минути преди хранене може да понижи загубата на ненужно тегло с към 40% за 3 месеца. За мъжете са целесъобразни даже 12 чаши вода, а за дамите – 9. Добрата хидратация ще помогне и аз по-лесното изхвърляне на токсините от тялото, а и ще притъпи възприятието за апетит.
Нормално тегло: Защо не всеки би трябвало да отслабне?
Понякога поставяме прекалено много старания, с цел да се отървем от няколко кг. Наистина ли са непотребни тези килограми? И какво значи и...
Прочети повече
Приемайте повече зелени зеленчуци

Дайте късмет на зеленчуци като авокадо, брюкселско зеле, спанак, черен фасул, броколи, ябълки и моркови. Те съдържат разтворими фибри, потребни с изключение на за намаление на тежестта, само че и за общото ни здраве. Около 25-35 г на ден е допустимото количество от тях, като това ще докара до намаляването на мазнините с към 4%. Тези храни ни защищават и от болести на сърцето и диабет.

Набавяйте си нужния витамин Д

Заради съществуването на витамин Д, слънчевите лъчи също имат удобен резултат върху устрема към намаление на тежестта. Витаминът е обвързван с по-нисък късмет от повишаване на тежестта. Ако той не участва в организма ви в нужните количества, може да си го набавите от разнообразни храни и хранителни добавки.

Хранете се уравновесено и разнообразно
Как да отслабнем, без да се отхвърляме от сладкото
Когато става въпрос за намаляване и съблюдаване на някакъв хранителен режим, първото което всеки знае, че би трябвало да направи е да се откаже...
Прочети повече
Хапвайте разнообразно, постоянно и на дребни порции, с цел да избегнете преяждането да вземем за пример. Използвайте дребни чинии, когато се храните, с цел да добиете по-ясна визия какво количество консумирате.

Не пийте чай с мляко

Чаят с мляко е известна и обичайната напитка за някои нации, само че в случай че желаете да отслабнете, не пийте от него изключително преди лягане. Казва се, че напитката спомага за угнетяване на апетита, само че експертите имат друго мнение по въпроса. Чаят самичък по себе си има в състава си съединения, които оказват помощ за премахването на непотребните мазнини, само че в композиция с протеините от прясното мляко, това им свойство бива възпряно. Затова, за по-спокоен сън може да консумирате единствено чай без прибавянето на прясно мляко.

Оставяйте приборите си в чинията

За да се научим да не преяждаме и да хапваме толкоз, колкото ни е нужно да се заситим, е добре да изградим някои привички. Такъв е да вземем за пример този с оставянето на вилицата да вземем за пример след няколко погълнати хапки. На тялото му са нужни 20 мин, с цел да изпрати сигнали за задоволеност, тъй че колкото по-бавно се храним, толкоз по-малко храна ще консумираме и все пак ще сме сити.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР