Има някои наистина малко странни неща, за които дори не

...
Има някои наистина малко странни неща, за които дори не
Коментари Харесай

Ако тези неща ги имате в дома си, ВНИМАВАЙТЕ! Могат да го унищожат.

Има някои в действителност малко странни неща, за които даже не допускаме какъв брой рискови могат да бъдат за целия ни дом и по какъв начин могат да ни оставят без него.

Предпазете го като вземете незабавни ограничения за обезопасяването им!

Брашно

Знаехте ли обстоятелството, че пръснато във въздуха брашно при контакт с огън, може да аргументи детонация? Въглехидратите горят интензивно и бързо и естествено, концентрацията му във въздуха би трябвало да е много огромна, само че въпреки всичко не е неосъществим случай.

Портокали

Любимите ни цитруси също могат да провокират пожар, тъй като в огромни количества веществото, което издава прелестната миризма на кората, е мощно запалимо.

Захар и фалшификация

Захарта е съвсем единствено от въглехидрати и при висока температура се възпламенява елементарно.

Чипс

Подобни хрупанки като чипс, пуканки и сиренки дръжте надалеч от огън и свещти, тъй като горят изненадващо бързо и ужасно доста!

Дезинфектиращ гел

В последно време на всички места към нас се въргалят тубички с дезинфектанти и гелове, а те са цялостни с етилов алкохол, който е доста мощно запалителен.

Сметана
 Според академик ежедневният душ Е ОПАСЕН! Според академик ежедневният душ Е ОПАСЕН!
Според учения Брус грийн, който е създател на марката за химикали и грижа за кожата SOS Serum, ни открехва посредством The Sun, че ежедневнот...

Сметаната е извънредно мощно запалима и доста бързо води до пожар и това е поради добавката в нея - натриел алуминосиликат. 



Лак за обувки

Прахът от въглен, който се съдържа в продуктите за черни обувки, гори, въпреки и много красиво, пъклен пързо и е рисков. 

Пазете се и от сходни като нафта или терпентин.
 Никога не ползвайте сянката на ОРЕХА. Грози ви огромна ОПАСНОСТ! Никога не ползвайте сянката на ОРЕХА. Грози ви огромна ОПАСНОСТ!
Сянката на ореха е една от най-подмамващите, изключително в летните горещини. Тя е толкоз „ дебела ”, че на драго сърце човек би с...

Пластмасови контейнери

Като съвсем всички пластмасови артикули, те горят бързо и са силнозапалими!

Лак за нокти и ацетон

Също като при продуктите съдържащи етилов алкохол и тук ацетонът гори извънредно доста. Опасното още повече тук е, че гори освен течността, само че и нейните изпарения!




Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР