Има някои жизненоважни проверки, които трябва да направите, за да

...
Има някои жизненоважни проверки, които трябва да направите, за да
Коментари Харесай

Експерти по градинарство предупреждават всички да извършат жизненоважна проверка на стайните растения този януари

Има някои жизненоважни инспекции, които би трябвало да извършите, с цел да гарантирате, че вашите стайни растения, в това число орхидеи, ще бъдат здрави и ще наподобяват ужасно през зимата и специалист разкри какво те са.

Може да не можем да се възхищаваме на извънредно доста в градината сега или да желаеме да излизаме там доста през студеното време, само че въпреки всичко можете да се наслаждавате на красиви растения на закрито, като се уверите, че следете грижите им.

Експерт от Кралското градинарско общество (RHS) показа своите препоръки за замайващ екран във вашия дом и на перваза на прозореца, с цел да ви държи усмивен през зимата. Той даже е дал най-важните си препоръки по какъв начин да се грижим за тези сложни орхидеи, които могат да бъдат шокиращи, в случай че се грижат вярно.

Като част от серията Grow At Home, която започва по време на блокирането като метод да накарате хората да работят в градината, до момента в който са затворени на закрито, един специалист разкрива какви инспекции би трябвало да извършите, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР