Има някои жени, които притежават невероятен чар и харизма и

...
Има някои жени, които притежават невероятен чар и харизма и
Коментари Харесай

Мъжките сърца са покорявани от жените от ТЕЗИ 3 зодии

Има някои дами, които имат необикновен сексапил и харизма и се радват на мъжко внимание, където и да отидат. След тях всички се обръщат, те получават похвали непрестанно, мъжете са подготвени да ги боготворят и обсипват с похвали. И за огромна част от тях не е виновен само външният им тип, а и качествата, които имат.

Тези дами са уверени в себе си, което ги прави още по-привлекателни за мъжкото око. Астролозите незабавно свързват това със зодиите. Дали има връзка, или не, не знаем, само че е реалност, че мъжките сърца биват покорявани от дамите от идващите три зодии. Ето кои са най-привлекателните женски зодии.
 Ако сте измежду тези зодии, наложително си купете лотариен билет Ако сте измежду тези зодии, наложително си купете лотариен билет
Все още мнозина хора търсят аргументите за неналичието си на шанс във външни условия, само че астролози считат, че върху триумфа въздейства и зо...

Риби – те са прочувствени, откровени и лоялни същества, пред чиито очи никой не може да остане безучастен. Те притеглят мъжете като магнит, тъй като един път избрал своята дама Риби, този мъж знае, че тя ще му бъде вярна и ще остане с него вечно. Тези дами са нежни, грижовни, любвеобилни. Те се грижат за своята половинка, карайки я да се усеща специфична. Готови са на всичко за фамилията си, постоянно даже слагат него преди всичко пред себе си. Могат да проучват всяка обстановка. Могат да се слагат на мястото на колегата, което икономисва доста разногласия. Точно и за това мъжете биват привлечени от тях, знаят, че няма да има кавги и безсмислени разногласия. Рибите са раними, само че дават толкоз доста обич, че човек няма с какво друго да им отвърне, с изключение на със същото.

Дева – в случай че се чудите по какъв начин би трябвало да наподобява женствеността, погледнете към жена Дева. Тя е нежна, грижовна, поддържаща се дама. Изключително интуитивна, тя несъмнено доста добре по кое време един мъж предявява искания към нея. Той би трябвало много да се потвърждава, с цел да бъде с нея – тези дами не се впускат в завършения просто по този начин. Жената Дева е доста умна и интелигентна, от време на време стряска мъжете със знанията си. Държи на своето семейство и е подготвена да направи всичко за него.

Везни – това са спокойни и уравновесени дами, които знаят по какъв начин да се демонстрират. Те са умни, поддържат и се грижат за себе си, имат положително образование. С тях може да говорите за всичко. Често точно със своите отзивчиви умения те притеглят зрели и постоянни мъже. Тези дами дават мъдри препоръки, с тях е прелестно да прекарвате свободното си време. Това е жена, която може да направи един мъж благополучен. Това се усеща в силата ѝ, по тази причина към нея постоянно е цялостно с представители на мъжкия пол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР