Има някои хора, които отключват лошата си страна в определени

...
Има някои хора, които отключват лошата си страна в определени
Коментари Харесай

Кои са най-пасивно-агресивните зодии?

Има някои хора, които отключват неприятната си страна в избрани обстановки. По-лошото е, че те не реагират на нещата ядосано, а стават пасивно-агресивни, което от време на време може да бъде извънредно досадно и изнервящо. Ето кои са зодиите, които най-вече попадат в тази роля:
Рак
Когато са засегнати или ядосани, те се усещат раздрани сред потребността да изразят възприятията си, само че не желаят да вършат сцена. Ще се задоволят с пасивно-агресивни мнения и възмутени въздишки, до момента в който другият човек най-сетне не попита какво не е наред.
Везни
Те ще създадат съвсем всичко за хората, за които се интересуват, и се надяват другите да им върнат услугата. Когато не го създадат, Везните могат да станат пасивно-агресивни. Те няма да стартират пълновръстен спор с вас, само че ще вършат глупави мнения, до момента в който някой не се извини или до момента в който не го преодолее - което от двете настъпи първо.
Риби
Рибите са извънредно интуитивни хора и доста добре съчувстват на другите. Поради жестоката им злост към спорове и рецензии, те могат да бъдат доста пасивно-агресивни. Могат да се борят дали имат право да се ядосват, или не. Могат даже да се накарат да видят нещата от гледната точка на другия човек и да решат да оставят гнева да си отиде.
Телец
Те имат толкоз обединен кръг от хора, които познават толкоз добре, че имат вяра, че другите би трябвало да могат да усещат по кое време нещо не е наред. Ако в действителност считат, че другият човек е прекомерно неволен, с цел да признае какво се случва, тогава ще се изправят против него, само че ще отнеме известно време, с цел да доближат до този миг. Дотогава те ще пускат не толкоз фини подмятания, до момента в който другият не разбере концепцията.
Познахте ли себе си или някой непосредствен в описанията нагоре? А съгласни ли сте с тях? Споделете с нас в мненията. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР