Има някои хора, които обожават да спят. Навън може да

...
Има някои хора, които обожават да спят. Навън може да
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които не могат да се измъкнат от леглото?

Има някои хора, които обожават да спят. Навън може да валят камъни, само че те ще останат завити в своето комфортно легло и даже няма да се извърнат на другата страна. В тази публикация ще забележим кои са зодиите, които обичат да си поспиват. Не ни разбирайте неправилно - в това няма нищо неприятно, даже е прелестно. Сънят е здраве и е необходим. Не би трябвало да го подценяваме. Нека в този момент с огромна прозявка да забележим кои са нашите поспаланковци: 

1) Риби 

Рибите имат доста спяща сила, както самите те я назовават. Те са една от зодиите, които имат максимален прочувствен заряд и това постоянно ги изтощава и им би трябвало повече време да презаредят креативната си сила. Те не са мързеливи, даже в противен случай - просто в случай че не получат задоволително време за отмора не могат да действат вярно. 

2) Близнаци 

Близнаците имат потребност от своето време за себе си. Те могат да се изолират в почивката си и в царството на съня. Често даже няма да спят, а просто ще се излежават и ще размишляват за събития, случки или хрумвания, които имат. Те са зодия, която отделя доста време в съзерцаване над себе си и това е част от този развой. 

3) Дева

Девите са суетни и желаят да бъдат най-хубавата версия на себе си, а за това е нужна качествена отмора. Можем да кажем, че те си поспиват в името на хубостта. Характерно е за девите, че не могат да вършат къси дрямки за 20-30 минути. Това ще обърка дневния им темп и ще ги направи мощно некоординирани. Или първокласен сън от най-малко 8 часа или нищо! 

4) Овен

Овните са зодия, която е мощно конкурентна и постоянно желае да бъде номер едно. Интересното е, че са подготвени да вършат всичко това откакто се наспят едно хубаво. Бебетата на зодиака (както са наричани в астрологията) имат потребност от своя сън, с цел да се борят за реализиране на своите фантазии и цели. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР