Има някои хора, които някак си успяват да си създадат

...
Има някои хора, които някак си успяват да си създадат
Коментари Харесай

3-те зодии, които имат най-много врагове

Има някои хора, които някак си съумяват да си основат толкоз доста врагове, че се чудят най-после по какъв начин са постигнали този резултат. Това са зодиите, които имат търкания с най-вече хора и би трябвало да пазят гърба си от недоброжелатели.
БЛИЗНАЦИ : Близнаците постоянно навличат на главата си доста врагове с държанието си. Истината е, че добре осъзнават, че нервират другите, само че това въобще не им пречи. Те се перчат с хубостта си, с финансовите си благоприятни условия и въобще с всичко, което им върви в живота. Често подхранват самочувствието си по този метод и това им работи добре, само че не работи добре на хората, които им завиждат. Освен това доста постоянно употребяват това, че имат благополучен любовен живот, с цел да натриват носовете на хората, които не харесват. Как по-късно да нямат доста врагове, които хем им завиждат, хем не им желаят най-хубавото в живота. Пазете се от неприятна сила!
 Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии
Всяка зодия си има противоположна такава, с която просто в никакъв случай не могат да бъдат близки, а най-често са врагове в живота. Вижте своята...
ЛЪВ: Лъвовете имат доста врагове по няколко аргументи. Не че се интересуват от това, те са над нещата и въобще нямат желание да изясняват живота си на някого и да се преценяват с непознатото мнение. Една от основните аргументи е, че са доста самоуверени и имат вяра доста в себе си, което липсва на доста други. Освен това са извънредно сполучливи в това, което вършат и това нервира доста хора, които също биха си поискали подобен живот, само че не съумяват да го реализиран по никакъв метод. Лъвовете наподобява, че постоянно знаят какво вършат, знаят какво желаят от живота и това нервира всички, които просто нямат начертан път и не знаят какво да чакат всеки идващ ден. Най-големите врагове на Лъвовете са в работата им, където демонстрират забележителни триумфи и нервират тези, които все не съумяват да се потвърдят.
СКОРПИОН: Скорпионите са една от зодиите, на които най-вече хора им завиждат. Една от основните аргументи за това е методът, по който наподобяват. Те имат вродена хубост и нюх за жанр, най-често имат забележителна фигура и това нервира близките, които вършат какво ли не, само че не съумяват да доближат тези измерения на хубостта. Друга причина, заради която Скорпионите имат най-вече врагове е, че постоянно отмъкват половинките на другите хора. Те са завоеватели и обичат да се бъркат в щастливите връзки и да взимат тъкмо това, от което имат потребност. Неслучайно най-често изневерите във връзките стават точно с човек от зодия Скорпион. Те са изкусителни, доста ненавиждани и цялостни непукисти за това. Важното е да живеят живота си по този начин, както на тях им харесва. Нищо друго няма значение!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР