Има някаква стигма, свързана с жените, занимаващи се със силови

...
Има някаква стигма, свързана с жените, занимаващи се със силови
Коментари Харесай

Какво като е борец? Елица от "Игри на волята" с предколеден тунинг, няма да я познаете!

Има някаква стигма, обвързвана с дамите, занимаващи се със силови спортове. Това сигурно се отнася и до олимпийската ни медалистка Елица Янкова, която бе измежду най-силните дами в " Игри на волята " тази година. Или най-малко това съдим от хейт мненията по неин адрес.

 

Но тя постоянно ни демонстрира, че онази Елица от Арената на Игрите няма прекалено много общо с онази от същинския живот. Или най-малко, когато приказваме за външен тип. 

Виж още: Като за край! Мика Стоичкова подгря за купата на Аржентина по долни дрехи

Към тези размисли ни хвърли последната фотография на олимпийската ни горделивост, която идва дни преди Коледа. Оказва се, че и Елица, сходно на доста родни инфлуенсърки, се готви за празниците с разкрасителни процедури:

От текста под фотото Елица ни споделя за миглопластиката си, само че няма по какъв начин да не отбележим какъв брой красива и женствена наподобява като цяло. Нищо общо с мъжкото момиче от Арената. 

Разбира се, че тези неща са създали усещане и на почитателите на Янкова, които я засипват с похвали.

Виж още: Виктория от " Игри на волята ": Треперя всякога като виждам финала с тези изключителни мъже! 

Елица и Алекса подгряха за празниците и по различен метод. Дни преди Коледа двамата бяха на приказна спа отмора, от която се появиха сантиментални фрагменти. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР