има нужда от пари, а торбата с парите е в

...
има нужда от пари, а торбата с парите е в
Коментари Харесай

Журналист: Без ДПС Пеевски е нищо

има потребност от пари, а торбата с парите е в основния касиер -. Това сподели пред БНР историкът и публицист Ибрахим Карахасан-Чънар и разяснява:

" Той е индивидът, който раздава парите. не взе участие доста от дълго време във властта и касата му е изпразнена ".

Според Карахасан Делян Пеевски не е доста добре признат в Движението, " което се счита за турска партия ", по тази причина Ахмед Доган " направи един пируети " и вкара формулата със съпредседатели на.

" Единият ще координира работите, а другият ще бъде оръдие в неговите ръце ".

Историкът акцентира, че не би трябвало да има подозрение, че почетният ръководител Ахмед Доган продължава да дърпа конците в. 

" Пеевски и Доган си подмятат добре топката и на този стадий не виждам някакъв срив сред двамата. Той даде съответните задатъци на Пеевски, като го назова феномен. Без Пеевски е нищо и по този начин Доган го държи крепко, само че двамата имат потребност един от различен. ... Ще бъде употребен от Доган, до момента в който бъде добър реализатор. Съдбата на Пеевски е като на Лютви Местан и Мустафа Карадайъ. Един ден, когато бъде привършен, той ще бъде отстрелян от придвижването. Засега Доган има потребност от него и от неговите пари ".

Прави усещане, че по отношение на ГЕРБ няма никакви проблеми и " нещата са доста диалогични ", разяснява още историкът и добави, че Пеевски " хвърля камъни в двора на ПП-ДБ ", тъй като там се вижда, че там каруцата скърца с ГЕРБ и при едни възможни избори ГЕРБ и могат да бъдат заедно и " публично да се наместят във властта и в случай че не им доближи нещо, ще употребяват някоя патерица - я Българска социалистическа партия, я Има Такъв Народ ". 

от дълго време се е отдалечило от хората, те са лъгани непрекъснато, съобщи още историкът и публицист.

" се зароди като придвижване за правата и свободите на българските турци, само че през днешния ден виждаме, че тези хора просто са лъгани, ще забележим и че през другите години доста интензивно се намеси в така наречен подмолна политика ", изясни той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР