Има новосформирано мнозинство в парламента, но хубавото е, че българският

...
Има новосформирано мнозинство в парламента, но хубавото е, че българският
Коментари Харесай

Kирил Петков: Има ново мнозинство в НС

" Има новосформирано болшинство в Народното събрание, само че хубавото е, че българският народ го видя ясно. " Това разяснява министър председателят Кирил Петков, който през днешния ден бе в Народно събрание, с цел да участва на гласуването на оставката на ръководителя Никола Минчев.

Това, което се видя ясно, че се съчетава сред " Възраждане ", Движение за права и свободи, останалите депутати на Има Такъв Народ и ГЕРБ, което е забавно за всички български жители. Има Такъв Народ влезе с концепцията да изчегърта ГЕРБ и гласоподава с тях, " Възраждане " веят флагове, Движение за права и свободи приказват за мир и правата за всички българи. Дори не е за оставката на това държавно управление, в случай че толкоз доста я желаят. Това значи, че тези хора не са тук за нищо друго, с изключение на за политически игрички , няма морал, няма идеология, изясни Петков. За него обаче има хубава вест - и това е, че " всички български жители са го видели ".
 125 депутатски гласа отстраниха Никола Минчев
125 депутатски гласа отстраниха Никола Минчев

113 депутати гласоподаваха срещу решението

По въпроса чака ли избори, министър-председателят разяснява, че има вяра, че към момента има хора в Народното събрание на ръба - сред страха и да създадат вярното нещо. Знам, че тяхната съвест ги кара България да не влезе в политическа рецесия - избори след избори.

" Всички хора, които гласоподаваха " срещу " Никола Минчев, демонстрираха, че не им пука за личната им страна, те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели ", добави той.

" Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори ", заключи Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР