Има ново развитие по разследването на убийството на длъжника Кирил

...
Има ново развитие по разследването на убийството на длъжника Кирил
Коментари Харесай

Кирил Русев застрелян с оръжие, иззето от дома на Александров

Има ново развиване по следствието на убийството на длъжника Кирил Русев, за което се счита, че е осъществено от гробокопач и лихвар.

Със сигурност Кирил Русев е убит с едно от оръжията, които са конфискувани от къщата на Петър Александров. На две от конфискуваните огнестрелни оръжия ще бъде направена спомагателна експертиза, с цел да се посочи с акуратност кое е употребявано за убийството.

Най-вероятно физическият палач на Русев е гробарят Александър Кинов, само че би трябвало да се изготвят още две експертизи, в това число и ДНК, с цел да се потвърдят данните от събраните досега доказателства, съобщи Българска национална телевизия.
Освен двете огнестрелни рани, които са се оказали съдбовни за живота на Русев, по тялото му има пострадвания в региона на главата и по китките.

Резултатите от аутопсията позволяват извода, че Русев първо е бил завързан, а по-късно убит. За заема, който починалият Стоян Александров е отпуснал на убития Кирил Русев, има дълга правосъдна сага. Още през 2010 година ипотекирания против парите парцел на Русев е бил разгласен за обществена обмен, само че на търга се е явил единствено Стоян Александров и го е изкупил на доста по-ниска от пазарната цена. През съда тези дейности са обезсилени и на собствен ред Русев е завел цивилен иск против Александров.

Смята се, че закононарушението е осъществено на 4 януари. Лихварят Петър е наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров. Той и съучастникът му бяха задържани след неизчислен дребен подробност в целия проект за прикриване на закононарушението.

Жертвата е 49-годишният Кирил Русев, който е дължал повече от 300 хиляди $, дадени му най-вероятно още от починалия към този момент министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР