Има ново попълнение в семейството на Fiat Tipo - по-якият Tipo

...
Има ново попълнение в семейството на Fiat
Tipo - по-якият Tipo
Коментари Харесай

Fiat Tipo - сега и крос версия

Има ново попълнение в фамилията на Fiat Tipo - по-якият Tipo Cross към този момент е прибавен към наличните преди версии на компактния италиански модел - 5 порти, седан и комби. Предлага се и като малко по-фин City Cross. Така Fiat даде на фамилията модели мощно освежаване.

Както се чака, името Cross демонстрира леко повдигнато купе, реализирано посредством промяна на геометрията на окачванията на колелата и с по-големите колела. Благодарение на ламперията и други елементи на дизайна, Cross също е с почти седем сантиметра по-дълъг от нормалния стандартен Tipo.

Всички членове на фамилията са получили актуализация на дизайна с новопроектирана радиаторна решетка, включително ново лого на Fiat и надпис. Пълните LED светлини обезпечават свеж външен тип.

Вътре, в допълнение към свободно конфигурируемия екран на инструментите в 7-инчов формат, пътниците могат да чакат новия 10,25-инчов сензорен екран за ръководство на информационно-развлекателната система.

В допълнение към цялата фаланга от асистиращи системи, новият Tipo разполага и с предни датчици за паркиране, безключово влизане и система за стартиране на мотора и безжична подложка за зареждане на смарт телефон.

За задвижването са предвидени трицилиндров бензинов мотор с мощност 74 кВт / 100 к.с. и турбодизел със 70 кВт / 95 к.с. или 96 кВт / 130 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР